Mergi la conţinutul principal

«Cele mai frumoase poveşti despre sportul brăilean»

Ieri la prânz, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila a lansat numărul şapte al revistei "Sportul Brăilean", publicaţie realizată sub patronajul Academiei Olimpice Române - filiala Brăila. La acest eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai DJST, Dan Gheorghiţă, inspector de specialitate din cadrul IŞJ Brăila, colaboratorii acestei publicaţii, printre ei regăsindu-se Jean Preda, Ovidiu Traian Pintiliescu, Florica Ţolovici şi reprezentanţi ai mass-media.
"Suntem singura direcţie care publică o astfel de revistă, iar la noi deja acest lucru a devenit tradiţie. Noi suntem vocea sportului brăilean, cea care le oferă brăilenilor poveşti necosmetizate despre sportul local. «Cele mai frumoase poveşti despre sportul brăilean"», acesta va fi de acum motto-ul revistei. Cu această ediţie putem spune că suntem la un moment de cotitură deoarece revista apare într-un format grafic schimbat, modern, dinamic, care oferă cititorului satisfacţia că deţine o publicaţie brăileană la nivelul celorlalte de profil realizate în România", a explicat cu acest prilej Mircea Cărbunaru, coordonatorul publicaţiei.
Punctul forte al publicaţiei îl reprezintă articolul "La Brăila, din când în când izbucneşte acel vulcan din care răsar alţi campioni", un interviu cu fosta glorie a atletismului brăilean, Gina Ghioroaie Panait, fostă campioană mondială şcolară de atletism. "Sportul ca tradiţie de familie" este un alt text interesant, redactat de antrenoarea emerită Florentina Ion, în care sunt evidenţiate performanţe ale secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, clubul care a lansat şi lansează în continuare mulţi sportivi spre marea performanţă. În premieră este prezentat şi un panoramic sportiv în care sunt inserate principalele realizări ale sportivilor brăileni în 2015. Cu acest prilej conducerea DJST le-a oferit legitimaţii onorifice tuturor colaboratorilor pe care i-a avut în cei 7 ani de existenţă a revistei "Sportul Brăilean".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro