Mergi la conţinutul principal

«Braicar» a mai cumpărat un mini-autobuz

Compania publică de transport în comun de persoane a finalizat zilele acestea şi ultima achiziţie de autobuze din acest an, semnând încă un contract cu producătorul turc, sub marca Isuzu, "Anadolu Automobil Rom" SRL. Pentru acest autobuz, "Braicar" plăteşte 333.052 lei, fără TVA, echivalentul a circa 75.600 euro, cu o economie de peste 1.000 euro faţă de preţul de pornire a licitaţiei (338.200 lei, fără TVA). "Programul de achiziţii pe acest an s-a încheiat la acest capitol. Urmează să vedem bugetul pe anul viitor şi, în funcţie de veniturile proprii, alocările de la bugetul local şi, de ce nu, din accesările de fonduri structurale, ne vom gândi la programul pe 2015 de achiziţii de mijloace de transport. Dorim în continuare să dezvoltăm parcul cu noi capacităţi de transport, inclusiv mijloace de transport electrice, nu numai autobuze", ne-a declarat directorul SC "Braicar" SA Brăila, Cornel Săndulescu.
Reamintim că, în cursul lunii octombrie, 8 autobuze produse în Turcia sub marca "Isuzu" au fost prezentate autorităţilor locale şi presei, în urma unei achiziţii publice similare, derulate de către "Braicar" în cadrul programului anual de înnoire a parcului auto propriu. Compania cu care a fost semnat contractul de achiziţie a fost aceeaşi "Anadolu Automobil Rom" SRL, importator direct al mărcii "Isuzu". De altfel, "Braicar" a cumpărat de la acelaşi importator şi autobuzele de culoare verde în 3 uşi, care circulă de câteva luni prin oraş.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro