«Blocada» loveşte din nou. Încă 500 de amenzi | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Blocada» loveşte din nou. Încă 500 de amenzi

A mai trecut o săptămână din acţiunea "Blocada", derulată de poliţişti şi s-au mai adunat încă 500 de amenzi. Cele mai multe sancţiuni le-au primit şoferii cărora le place viteza .
În perioada 13 -19 august, poliţiştii brăileni au constatat peste 10 infracţiuni şi au aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 160.000 de lei. "Blocada" este o acţiune desfăşurată de Poliţia Română, pentru prevenirea faptelor antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur. La activităţile desfăşurate până pe 31 august participă poliţişti din cadrul structurilor teritoriale de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, acţiuni speciale, arme, explozivi şi substanţe periculoase. "În perioada 13-19 august, la acţiunile desfăşurate la nivelul judeţului Brăila au participat 207 poliţişti. Au fost desfăşurate 41 de acţiuni punctuale, iar poliţiştii au constatat 10 infracţiuni, dintre care trei de natură judiciară şi cinci la regimul circulaţiei rutiere. Dintre infracţiunile descoperite, şase au fost constatate în flagrant. Au fost aplicate 495 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 159.763 lei, dintre care 37 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.
În urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii au aplicat 429 de sancţiuni prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 207 pentru viteză neregulamentară şi patru pentru consum de alcool", a precizat ag. şef. adj. Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.
Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 4.640 de lei, au reţinut 26 de permise de conducere, dintre care cinci pentru consum de alcool şi nouă pentru viteză, 12 pentru alte abateri, şi au retras 15 certificate de înmatriculare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro