Mergi la conţinutul principal

«Bike Me Up», 3 zile de distracţie maximă şi ciclism la Vatra Dornei

• festivalul “Bike Me Up” va avea loc în perioada 1 - 3 iunie, la Vatra Dornei, şi se anunţă extrem de interesant, în special pentru pasionaţii de ciclism montan, dar nu numai • în cadrul evenimentului vor avea loc parade de biciclete, vor fi organizate trei trasee pentru biciclişti, dar şi concursuri cu peste 1.000 de premii şi concerte • pe scenă vor urca Subcarpaţi, Vanotek, Paul Damixie şi mulţi alţii

 

“Bike Me Up” va avea loc în perioada 1 - 3 iunie şi este primul festival din Vatra Dornei dedicat bicicliştilor. Mai exact, iubitorii de natură şi mişcare în aer liber din toată ţara au ocazia, în cadrul primei ediţii a evenimentului, să ia parte la o serie concerte “electrizante” şi să participe la trasee pentru biciclişti, dar şi să se aleagă cu premii atractive.

“Pe lângă faptul că Vatra Dornei este una dintre cele mai importante staţiuni balneare din România, oraşul din Suceava se aliniază în rândul celor care promovează mişcarea şi respectul faţă de natură prin festivalul «Bike Me Up». De la paradă de biciclete, la traseu downhill pe pârtia de sanie, un traseu cross-country de 20 km, până la concerte cu Subcarpaţi şi DJs precum Vanotek şi Paul Damixie, Bike Me Up, distracţia va fi asigurată în cadrul festivalului care îşi deschide porţile chiar de Ziua Copilului şi va ţine tot weekendul”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organizatori.

Mai mult, tot în cadrul informaţiilor prezentate de aceştia se specifică faptul că la “Bike Me Up” sunt puse în joc peste 1.000 de premii, printre care amintim un laptop, două imprimante, opt biciclete Pegas, din care trei electrice, articole sportive şi multe altele. Pentru a intra în posesia premiilor, participanţii trebuie să se înscrie la traseul de 20 km, unde biletul costă 73.83 lei, însă intrarea în zona de distracţie, concerte şi relaxare este liberă.

 

Cine va urca pe scenă

Tot cu această ocazie, organizatorii au făcut public programul complet al evenimentului de luna viitoare. Astfel, vineri, 1 iunie: ora 11:00 - deschidere atelier de creaţie pentru înfrumuseţarea bicicletelor; ora 15:00 - Parada bicicletelor; ora 17:00 - Traseu downhill de 1.5 km; ora 19:00 - DJ Vanotek; ora 22:00 - Concert Subcarpaţi. Sâmbătă, 2 iunie: ora 9:00 - Traseu 20 km - Treasure Hunt; ora 16:00 - Premiere participanţi; ora 16:30 - warm-up cu Dj Anghel (Radio Guerrilla); Ora 21:00 - warm-up cu Djs Gilda & Matei (Radio Guerrilla); Ora 23 - DJ Paul Damixie. Iar duminică, 3 iunie: ora 13:00 - warm-up DJ Tension; ora 13:15 - Alergare în pantă; ora 15:00 - Dj Vasile.

Cei interesaţi de eveniment pot cumpăra bilete şi online, accesând următorul link: https://goo.gl/gcx4MA

Organizatorii “Bike Me Up” sunt  Neverland Place, Primăria Municipiului Vatra Dornei & Radio Guerrilla, iar partenerii acestora: Aqua Carpatica, Bicicletele Pegas, Ciuc, HP Inc. & Janta.ro.

Pentru a urmări un teaser al evenimentului, puteţi accesa următorul link:

https://goo.gl/4VmJEb

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro