Mergi la conţinutul principal

«Bătălie oarbă» între liderii PNL și PSD Brăila pentru «realizări» momentan inexistente

* după ce președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a acuzat că liberalii au plagiat proiectul social-democraților privind plafonarea prețurilor la utilități, deputatul PNL Alexandru Popa a venit la rândul său cu un atac * liderul PNL Brăila a transmis un comunicat de presă în care a afirmat că în ultima vreme observă cum PSD-iștii se laudă cu drumul expres Brăila-Galați și cu plafonarea prețurilor la energie și gaze, însă totul se întâmplă în timpul actualei Guvernări * în realitate, niciunul dintre aceste ”subiecte de laudă” nu s-a concretizat deocamdată

 

Război al declarațiilor politice între președintele PSD Brăila Ion Rotaru și liderul organizației județene a PNL Alexandru Popa pe tema unor ”realizări” încă ”în lucru”. După ce șeful social-democraților brăileni, senatorul Rotaru, a transmis un comunicat de presă acuzând că PNL-iștii au plagiat proiectul partidului din care face parte, privind plafonarea prețurilor la gaze și energie electrică, deputatul Popa a răbufnit. Și acesta a emis, ieri, un comunicat de presă în care a acuzat la rândul său că PSD-iștii aruncă praf în ochii electoratului cu ”victorii” și acuzații de plagiat, în contextul în care toate realizările actuale s-au făcut în timpul guvernării liberale. Popa a făcut trimitere la un alt comunicat de presă recent de-al său în care îl critica pe deputatul PSD Florin Mircea că s-a lăudat cu faptul că au început lucrările la drumul expres Brăila-Galați, lansând ideea că meritele aparțin social-democraților.

”Eu înțeleg că pentru PSD, din opoziție, e mai greu să găsească niște realizări cu care să se laude în fața electoratului, dar să inventezi succese sau să transformi măsurile luate de guvernarea PNL în «victorii ale PSD în favoarea populației» e cam mult. Constat că drumurile expres realizate de guvernarea PNL sunt anunțate cu mândrie de un deputat PSD, iar măsurile privind plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale și compensare sunt anunțate de președintele PSD Brăila ca fiind «o primă victorie a PSD în favoarea populației». Care victorie, domnule președinte Rotaru? Cu cine v-ați bătut, ca să învingeți dvs, PSD, pe tema asta? Despre ce «plagiat al ideilor PSD» vorbiți, domnule Rotaru, că efectele creșterii prețurilor la gaze și energie electrică le-am constatat toți, că trăim toți în țara asta, iar una dintre soluțiile luate în calcul de toate partidele (nu doar de PSD) a fost plafonarea prețurilor și compensarea? Aveți impresia că doar cei de la PSD s-au gândit la plafonarea prețurilor și compensare, că e o idee revoluționară, despre care nu s-a mai discutat niciodată până acum în istoria României? Mâine-poimâine PSD o să anunțe că a inventat apa caldă... Este vorba despre un populism tipic PSD-ist. «Plagiatul» și «victoria PSD-istă» sunt cuvinte goale, sunt praf în ochii cetățenilor. PSD nu are nicio putere de decizie, guvernarea este una liberală și PSD nu a obținut o victorie pentru cetățean”, a transmis deputatul Popa.

În realitate niciuna dintre aceste ”realizări” cu care s-au lăudat atât PSD-iștii cât și PNL-iștii brăileni în ultima vreme nu s-a concretizat deocamdată, așa că ambele poziții sunt un fel de ”apă de ploaie” și doar un alt motiv pentru emiterea unor declarații politice lipsite de conținut.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro