Mergi la conţinutul principal

«Bătălia pe proiecte» Locale 2020

• începând de astăzi, 10 august, până pe 17 septembrie, toţi candidaţii care se vor înscrie în cursa pentru Alegerile Locale 2020 ne pot trimite UN PROIECT REALIZABIL, pe care îl propun comunităţii

 

Campania electorală se face cu proiecte viabile pentru comunitate, nu cu atacuri sterile şi promisiuni fanteziste. Astfel, candidaţii la Primăria Municipiului Brăila, la preşedinţia Consiliului Judeţean, la primăriile din judeţ, cei înscrişi pe listele partidelor politice, alianţelor sau ca independenţi, pentru un fotoliu de consilier local, orăşenesc, municipal sau judeţean, au ocazia, din nou, de a informa brăilenii în legătură cu proiectele lor pentru următorii patru ani.

În condiţiile în care apropierea alegerilor locale, programate pentru 27 septembrie, nu a impulsionat mai deloc politicienii brăileni să iasă în faţă cu programe şi proiecte pentru comunitatea locală, cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” a luat decizia de a relansa, începând de astăzi, 10 august, campania “Bătălia pe proiecte”. La fel ca şi la alegerile trecute, în încercarea de a schimba măcar un pic modul de a face politică la Brăila şi de a tempera “valul” de promisiuni deşarte specifice campaniilor electorale, le propunem cititorilor şi candidaţilor la Alegerile Locale din 2020 o platformă de dezbatere axată pe PROIECTE REALIZABILE.

Aşadar, în contextul pandemiei de coronavirus şi a măsurilor de distanţare socială, îi rugăm pe cei care se vor înscrie în cursa electorală să ne trimită proiectele lor în format electronic, la adresa de e-mail: bataliapeproiecte@gmail.com. Precizăm că toţi candidaţii îşi pot prezenta în mod detaliat proiectele, dar trebuie să prezinte sursele de finanţare şi termene clare de finalizare. Formularul tipizat pentru “Bătălia pe proiecte”, în format editabil, poate fi descărcat accesând acest link. Termenul final până la care candidaţii ne pot trimite proiectele lor este 17 septembrie.

Ca şi în anii trecuţi, proiectele asumate de candidaţi vor fi mediatizate de cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” şi se vor afla la dispoziţia cititorilor noştri pe site-ul www.obiectivbr.ro, până la finalul campaniei electorale. Mai facem precizarea că ziarul nostru nu cere de la candidaţi decât UN SINGUR PROIECT, dar garantat public cu propria demisie în cazul în care promisiunea nu este onorată faţă de brăileni.

Redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” vor urmări punerea în aplicare a proiectelor propuse de candidaţi şi vor sesiza opiniei publice neîndeplinirea termenelor ori a condiţiilor promise de către aceştia. în cazul în care candidaţii la funcţiile cele mai importante pentru comunitatea brăileană, respectiv primar al municipiului şi preşedintele Consiliul Judeţean, nu vor răspunde în niciun fel la solicitarea noastră, promitem să facem publice numele lor într-un colţ al ruşinii, pe toată perioada campaniei electorale.

“Bătălia pe proiecte” a fost demarată pentru prima dată de cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” în martie 2012, cu puţin timp înainte de campania electorală a alegerilor locale din acel an, din dorinţa de a limita măcar puţin bălăcăreala şi promisiunile fără o asumare a răspunderii. Campania noastră a continuat şi acum patru ani pe acelaşi model şi s-a dovedit utilă. Le dorim mult succes celor care se vor înscrie în campania electorală pentru Alegerile Locale 2020! Aşteptăm cu interes proiectele acestora pentru comunitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro