Mergi la conţinutul principal

«Afaceri» cu medicamente sustrase dintr-un spital din Bucureşti și depozitate într-o locuință din județul Brăila

* suspecții sunt doi asistenţi medicali din cadrul respectivului spital din Bucureşti * poliţiştii brăileni fac cercetări în acest dosar privind furtul de medicamente, fiind efectuate controale într-o localitate din Brăila unde ar fi casa părinţilor unuia dintre suspecţi şi unde ar fi fost găsite medicamente

 

 

 

 

Medicamente sustrase de asistenți medicali din cadrul unui spital din București, depozitate într-o locuinţă din județul Brăila, pentru a fi vândute cetăţenilor. Poliţiştii au efectuat percheziţii şi se pare că au găsit cantităţi de medicamente, potivit unor surse judiciare.

La data de 13 mai 2022, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brăila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, începând cu anul 2015, o femeie în vârstă de 54 de ani și un bărbat în vârstă de 58 de ani, ambii din județul Ilfov, în calitate de asistenți medicali în cadrul unui spital din București, ar fi sustras în mod sistematic medicamente și materiale medicale, pe care le-ar fi depozitat în județul Brăila.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și a situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, complicitate la delapidare și spălare a banilor, conform Legii nr. 129/2019, pentru prevenirea și combaterea spălării banilor”, au transmis poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro