Mergi la conţinutul principal

«The Ellen DeGeneres Show» se va difuza în China

Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", care a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, poate fi urmărită în China pe reţeaua online Sohu Video, la 48 de ore după transmiterea sa în SUA şi cu subtitrare în limba chineză, au anunţat reprezentanţii companiilor Sohu.com Inc şi Time Warner Inc.
"Ni hao! Ni Hao. Ni hao, yall!" ("Bună, tuturor", n.r.), şi-a salutat Ellen DeGeneres publicul la începutul emisiunii de marţi, adăugând în glumă: "Este aceeaşi emisiune, dar va avea subtitrare şi se va numi «The Happy Lady Dance Hour»".
Transmisă de luni până vineri, timp de o oră, "The Ellen DeGeneres Show" este una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din Statele Unite, cu o audienţă cuprinsă între 3 şi 4 milioane de spectatori, potrivit Mediafax.
Ellen DeGeneres, prima vedetă din televiziunea americană care a dezvăluit în direct că este lesbiană, în 1997, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, într-o ceremonie care a avut loc în septembrie 2012, la Los Angeles. Tot în 2012, DeGeneres a primit şi cel mai prestigios premiu de comedie din industria de divertisment din Statele Unite ale Americii - Mark Twain Prize for American Humor.
De asemenea, vedeta de televiziune americană a fost desemnată prezentatoarea principală a galei de decernare a premiilor Oscar din 2014, care va avea loc pe 2 martie. Ellen DeGeneres a mai prezentat gala de decernare a prestigioaselor premii în 2007.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro