Mergi la conţinutul principal

ANUNŢ – PRELUNGIRE SESIUNE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE PROIECTE ÎN CADRUL SDL GAL CÂMPIA BRĂILEI

 

ANUNŢ – PRELUNGIRE SESIUNE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE PROIECTE ÎN CADRUL SDL GAL CÂMPIA BRĂILEI

APEL SELECTIE nr. 2/2018 Sm 19.2, MĂSURA M5/6A

-versiune simplificata-

 

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: M5/6A – nr. 1/2018

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ CÂMPIA BRĂILEI  anunţă prelungirea  sesiunii numărul 1 de cereri de proiecte pentru

Măsura 5/6A “Infiintarea de activitati non-agricole prin achizitii”

Beneficiari eligibili:

  • Fermieri sau membrii unei gospodarii agricole, care îşi diversifică activitatea prin înfiinţarea unei activităţi non-agricole în spaţiul rural pentru prima dată;
  • Micro-întreprinderi şi întreprinderi mici existente din spaţiul rural, care îşi propun activităţi non-agricole, pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin;
  • Micro-întreprinderi şi întreprinderi mici noi, înfiinţate în anul depunerii aplicaţiei de finanţare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfăşurat activităţi până în momentul depunerii acesteia.

 

Fonduri disponibile alocate acestui apel  – 215.227,84 euro

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect – 35.000 euro

Data limită de primire a proiectelor: 28 iunie 2019, ora 17.00

Evaluarea se va realiza la 30 de zile. Sesiunea se va inchide inaintea termenului limita in cazul in care sunt depuse proiecte conforme in valoarea de 110% din alocarea totala/sesiune.

Locul şi intervalul orar în care se pot depune proiectele:

Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociaţiei GAL Câmpia Brăilei din sat Unirea,  comuna Unirea, str. Scolii, nr. 32, judeţul Brăila, de luni pana vineri , în intervalul orar 14.00 – 17.00.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidurile solicitantului elaborat de GAL Câmpia Brăilei , disponibil pe site-ul GAL-ului, www.galcampiabrailei.ro  .

Date de contact pentru informaţii suplimentare: Tel: 0741 200940, e-mail: campiabrailei@gmail.com , www.galcampiabrailei.ro .

La sediul GAL Câmpia Brăilei sunt disponibile si versiunile pe suport tiparit (hartie) a informatiilor detaliate aferente masurii lansate.

Întocmit,                                                          

Răzmeriţă Ionuţ Cosmin                                  

                                      

Versiune PDF AICI

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro