Mergi la conţinutul principal

Super eveniment dedicat copiilor: Easter Egg Hunt!

• sâmbătă, 6 aprilie, Forumul Tinerilor din România – Brăila invită copiii cu vârste între 3 și 13 ani la o vânătoare de comori • participarea se face pe baza înscrierii online, locurile fiind limitate

 

Distracție, jocuri, aventură, surprize, premii și muuulte ouă de ciocolată! Asta promite  Forumul Tinerilor din România- Brăila, care pentru al șaptea an la rând organizează o vânătoare de comori înainte de sărbătorile pascale. Astfel, sâmbătă, 6 aprilie, între 12.00-14.00, la Grădina Zoologică, copiii între 4 și 13 ani sunt invitați să își arate talentele de ”vânători” și să găsească ”comorile” ascunse. Copiii vor avea de parcurs un traseu bine definit de către organizatori, pe parcursul căruia vor avea de trecut mai multe probe și vor primi indicii pentru a găsi comorile. La final, cei mai rapizi ”vânători” vor primi cadouri de la Iepuraș!

Formează o echipă cu încă trei prieteni (echipa va avea 4 membri) și vino pe 6 aprilie 2024, începând cu ora 11:30, în Grădina Zoologică la o vânătoare de comori cu multe ouă de ciocolată, premii, surprize, jocuri și voie bună. Pentru a participa la această vânătoare, trebuie să ai o echipă formată din patru vânători, să ai vârsta cuprinsă între 4-13 ani și un nume potrivit al echipei. Este necesar ca fiecare grup să fie însoțit la eveniment de către un părinte/profesor”, transmit organizatorii.

Așadar, fă-ți echipă și hai la joacă! Data limită de înscriere este 5 aprilie 2024, ora 10:00, în funcție de locurile disponibile. Înscrierile se fac la următorul link: https://forms.gle/Whvq8dTdtCPMMGun9.

Locurile sunt limitate așa că grăbiți-vă să vă înscrieți!

Ediția de anul acesta Easter Egg Hunt este organizată de Forumul Tinerilor din România- Brăila în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila, Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub, Asociația ”Pentru Adevăr” și American Councils for International Education.

La ediția precedentă a evenimentului au participat peste 300 de mici vânători de comori.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro