Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferul kamikaze

Performanta macabra a unui sofer din Bucuresti, care gonea, ieri, pe Drumul National 2B: la Ianca, s-a aventurat intr-o depasire periculoasa, a scapat masina de sub control si, dupa ce a zdrobit un biciclist, a tamponat un atelaj hipo, o "Dacie" si un "Nissan Primera" - acesta din urma apartinind unui ofiter de politie.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a relatat ca evenimentul s-a produs in jurul orei 9.45, in fata liceului din Ianca: "Liviu-Mihai D., 48 ani, din Bucuresti, inginer la o societate comerciala, conducea "Dacia Nova" nr. B-34-NMS pe DN 2B, iar la km 46, pe raza orasului Ianca, s-a angajat intr-o depasire neregulamentara. Incercind sa redreseze autoturismul, l-a accidentat grav pe biciclistul Cornel B., 50 ani, care circula regulamentar, apoi a parasit carosabilul si a tamponat o caruta si doua autoturisme parcate pe marginea drumului."
Unul dintre cele doua autoturisme pocnite de bucurestean, un "Nissan Primera", apartine inspectorului principal Ghinea Dumitru, seful Politiei de Proximitate si a inregistrat avarii serioase la bara de protectie si la aripa din dreapta-spate.
Biciclistul a fost proiectat pe caldarim si s-a facut zob, intrind in coma si a zacut pe asfalt o ora, pina la sosirea ambulantei. Ofiterii de la Politia Rutiera ne-au declarat ca, desi au anuntat Salvarea in jurul orei 10.00, la locul evenimentului a ajuns o ambulanta dupa mai bine de o ora, si aceea necorespunzatoare: o "Dacia Break". Astfel, ranitul aflat in coma a fost inghesuit in spate, linga un bolnav, si transportat cu masina nr. BR-53-SAJ pina la Silistraru, unde, in jurul orei 11.50, a fost transbordat in ambulanta medicalizata nr. BR-59-SAJ, ajungind, pe la prinz, la spital. Ulterior, din cauza leziunilor craniene severe, barbatul a fost transferat la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean Galati.
Cadrele medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta ne-au declarat ca Salvarea a ajuns la Ianca dupa o ora deoarece toate echipajele erau plecate la diferite solicitari, mentionind ca nu s-a trimis o masina complet utilata, deoarece unul dintre politisti ar fi spus, in prima faza, ca victima era constienta si nu suferise decit leziuni la nivelul picioarelor. Mai mult, medicii de la Ambulanta au precizat reporterilor nostri ca abia pe la ora 11.00, cind s-a constatat ca victima era in coma, s-a decis trimiterea unei alte Salvari. Demn de precizat este faptul ca si aceasta ambulanta s-a "grabit" la fel ca si prima sa salveze viata omului in agonie, parcurgind cei 15 kilometri dintre municipiu si Silistraru intr-o ora.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii