Mergi la conţinutul principal

Scrisoare deschisa

Conducerea Grupului de firme Galmopan-Demopan a luat act, cu stupoare, de declaratiile facute zilele trecute de liderul PNG - CD Braila, Ionel Alexandru, in cadrul unei conferinte de presa, cind, probabil in lipsa de subiecte si teme de interes, a facut citeva afirmatii care ne indreptatesc sa credem ca domnia sa nu se documenteaza deloc inainte de a se prezenta in fata reprezentantilor mass-media, ceea ce este inacceptabil pentru un politician, lider de partid si pe deasupra cadru didactic. Drept urmare, ne vedem nevoiti sa facem citeva precizari.
In primul rind, il anuntam pe aceasta cale pe distinsul orator ca biscuitii tip "Eugenia" care ii plac atit de mult nu numai ca nu au disparut de pe piata Brailei, dar se vind in toata tara, numai ca acum se numesc "Nono". De ce? Pentru ca cei aflati la conducerea Demopan inainte de privatizarea societatii nu s-au invrednicit sa inregistreze marca "Eugenia", lucru pe care l-a facut firma Dobrogea inca din 1997.
In privinta informatiilor lansate de dinsul cu privire la fabrica de biscuiti... e ca la Radio Erevan: nu s-a mutat fabrica de la Braila la Galati, ci invers; nu s-a stopat productia, ci se produce mai mult decit inainte, iar societatea a trecut pe profit. Mai mult chiar: din luna mai, in Zona Libera Braila va functiona una dintre cele mai mari fabrici de profil din Europa, investitia realizata de Grupul de firme Galmopan-Demopan ridicindu-se la peste 5 milioane de euro numai in acest an.
Nu in ultimul rind, il informam pe distinsul lider PNG ca piinea de Demopan se gaseste in continuare pe piata Brailei, intr-o retea de magazine mai vasta, acest produs fiind unul dintre cele mai cautate. Il invitam cu aceasta ocazie pe domnul Ionel Alexandru sa intre in magazinele alimentare si supermarket-urile brailene pentru a constata cele de mai sus si, de ce nu, pentru a mai lua pulsul municipiului, asa cum face orice politician care se respecta. In plus, il informam pe aceasta cale ca scrisoarea de fata a fost expediata pe adresa redactiilor insotita de celebrii biscuiti braileni, deci il invitam sa-i deguste alaturi de distinsii jurnalisti.

Cu stima,
Conducerea Grupului de firme Galmopan-Demopan

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu