Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incendiu provocat de un scurtcircuit

Mentinerea in functiune a instalatiilor electrice vechi si uzate este riscanta, mai ales cind locuiesti intr-o casa construita din materiale usor inflamabile. De acest lucru s-a convins Ion Gheorghe, un satean din Tufesti care, in noaptea de simbata spre duminica, atunci cind ar fi trebuit inca sa petreaca de ziua numelui, s-a confruntat cu un incendiu cauzat de instalatia electrica a casei. Din pricina vechimii, aceasta a produs un scurtcircuit care a aprins tavanul facut din stuf lipit cu pamint. Incendiul a izbucnit in jurul orei 2.30, ducind la distrugerea a 14 metri patrati de tavan. Pompierii Detasamentului Braila 2 au reusit sa lichideze focul, pina la ora 4.10, colaborind cu Serviciul de Urgenta Voluntar al comunei Tufesti. Au fost salvate de flacari restul casei, bunurile dinauntru si doua anexe gospodaresti.
Biroul de Presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" Braila reaminteste ca, mai ales in aceasta perioada friguroasa, nu trebuie folosite, sub nici o forma, instalatiile electrice defecte sau improvizate si in nici un caz nu trebuie sa se faca suprasolicitari cu consumatori de mare putere, gen aeroterme sau resouri. Orice anomalie in functionarea aparatelor si instalatiilor electrice trebuie sa dea de gindit si sa se cheme de urgenta un specialist, pentru remedierea defectiunilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii