Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drept la replica

In subtitilul "acesta sustine ca, momentan, nu are adversari pe scena politica braileana si ca, in concluzie, are sanse de cistig" s-a strecurat clar o greseala. Eu nu am declarat in conferinta de presa ca nu am adversari seriosi. Am vorbit de Legea Lustratiei, care scoate de drept din lupta pe senatorul Aurel Simionescu pentru ca a fost seful tineretului comunist pe judet (esalonul doi al P.C.R.), care in partid este dorit drept candidat la Primaria Braila pentru functia de primar din partea PSD.
La acelasi capitol am amintit de primarul Cibu Constantin, care a fost membru in C.C. al P.C.R. si nu va mai avea dreptul sa candideze din perspectiva Legii Lustratiei.
Referitor la P.D., am declarat ca nu am ce discuta pentru ca la ei inca nu a intrat, in cursa interna de partid, nimeni. Cel putin asa se cunoaste in mediul politic din Braila. La intrebarea repetata a ziaristilor cu privire la candidatul P.D. la primarie, am declarat ca nu am cu cine discuta aceasta problema acolo la ei. Subliniez ca relatia mea cu P.D. este una colegiala si nu una imperativa. De altfel, pentru a nu se deforma realitatea, mentionez ca eu nu jignesc colegii care fac politica din celelalte partide, iar declaratiile cu privire la anumite persoane le fac pe propria raspundere si in calitate de adversar politic. In afara PNTCD-ului, ceilalti sint adversari politici si ii tratez ca atare... adica cu toata ATENTIA.

Presedinte PPCD (PNTCD), Organizatia Judeteana Braila,
Ec. dr. Gheorghe Chiru
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii