Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vocile Brailei

Rubrica de fata are menirea de a asigura un dialog direct intre
cititori si reprezentantii principalelor institutii publice. In cadrul
acestei rubrici, cititorii isi pot exprima opiniile in legatura cu diverse
probleme cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Cititorii sint rugati
sa foloseasca un limbaj decent si sa nu aduca acuzatii nefondate.
Redactorul de serviciu raspunde apelurilor dumneavoastra la tel.
611053, intre orele 9.00-17.00.

"Daca i-am intreba ce au facut de cind au venit la conducere nu stiu ce vor raspunde, caci certurile nu se mai termina"

Citesc cu interes si multa placere ziarul "Obiectiv - Vocea Braila" dar nu stiu de ce, de la un timp m-am cam saturat de unele articolele. Este vorba de "Razboiul celor doua roze" neintelegerile dintre dl primar Cibu si viceprimarul Vasioiu, apoi intre dl Bunea si Chiru.
Pe noi nu ne intereseaza tot ce se petrece in primarie, caci rufele se spala in familie.
Am votat si am vrut schimbarea, dar ne-am inselat. Asteptam din partea primarului si a celor doi viceprimari ca, in acest oras cindva frumos, cu salcimi globosi, curat si plini de flori, Braila, sa-si recapete locul lui curat si transformat, dar m-am inselat.
Daca i-am intreba ce au facut de cind au venit la conducere nu stiu ce vor raspunde, caci certurile nu se mai termina. E trist, e foarte trist. Ne-am saturat de gunoaiele care domnesc in oras si cartiere. De ciinii vagabonzi si hoti. Parca nu ne aude nimeni! Oare nu mai avem cui ne adresa?
Domnul primar Cibu cind a venit in blestematul de cartier Viziru I, in campanie electorala, ne-a promis marea cu sarea si Oltul cu totul, ca se va ocupa personal de acest cartier, dar nimic, nici macar o banca sa aiba amaritul de pensionar unde sa stea. Cindva era un parculet linga chioscul de piine al Demopan, cu verdeata, acum totul s-a stricat caci fiecare a facut ce l-a dus capul. Cind o piateta, iar acum sint numai doua tarabe care vind cartofi si apoi vin si cei cu pepeni. Marele economist Boboc, fost director general al Pietelor, a facut praf si prapad din acest parculet acum transformat in halda de gunoi unde se arunca mincare pentru ciini si altele.
Cred ca bietii pensionari merita si ei 2-3 banci unde sa mai joace o tabla, sa se mai odihneasca, nu sa stea pe bordura trotuarului in praf. E tare trist!
In cartier luminile se aprind la 20.30 pe cind in centru, Primarie - Prefectura si toata Calea Calarasilor, lumina "a la giorno". Sintem considerati "prosti"? Oare Braila incepe de la Bariera, acest cartier nu face parte integranta din oras?
Ne-am saturat de gunoaiele in care inotam, cu lumea lipsita de cel mai elementar bun simt si civilizatie.
Nu mai avem nici scari sa urcam in statia de tramvai, totul s-a deteriorat, il invitam pe dl director general Sandulescu al "Braicar" sa faca o vizita sa se convinga la fata locului.
Pe aceasta cale ii multumim ca ne-a adus acele tramvaie frumoase si cochete. Dar noi nu stim sa le pastram, in special tineretul.
Va multumesc,
Teodorescu
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii