Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jaf la sucursala BRD de pe şoseaua Buzăului

* astăzi, o angajată a unei sucursale bancare din municipiu a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, după care ar fi fugit * potrivit unor surse, jaful ar fi fost la BRD pe şoseaua Buzăului, iar suma furată ar fi de 4.000 euro * poliţiştii şi jandarmii îl caută pe suspectul de furt

 

Importantă sumă de bani sustrasă din incinta unei sucursale bancare din municipiu. Potrivit datelor transmise de surse judiciare, ar fi vorba despre sucursala BRD de pe şoseaua Buzăului, iar suma sustrasă ar fi de 4.000 euro. Nu avem încă date oficiale privind suma sustrasă. Poliţiştii şi jandarmii îl caută pe suspectul de furt.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, astăzi, în jurul orei 14:05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. „În acest moment, polițiștii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activități de verificare și căutare pentru localizarea și depistarea persoanei în cauză, precum și pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis poliţiştii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii