Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Accident mortal la "Braicar"

UPDATE: Noi detalii privind moartea tragică a bărbatului care a murit strivit de o mașină de depanare la depoul "Braicar" din Radu Negru.

Conform unor surse, victima a fost călcată de roata mașinii pe care încerca să o repare și a fost târâtă câțiva metri până când vehiculul s-a oprit, în final, într-un gard. Echipajul medical sosit la fața locului l-a găsit pe bărbatul de 59 ani sub mașină, mai exact pe la mijlocul acesteia. Nimeni nu își poate explica cum a fost posibil acest incident teribil, mașina fiind scoasă din viteză, conform declarațiilor unor martori. Reporterii noștri au aflat că victima nu ar fi fost un mecanic al depoului, ci doar un fost șofer de autobuz cu o experiență de 40 ani. În urmă cu câțiva ani, bărbatul ar fi fost mutat pe mașina de intervenții și era cunoscut pentru faptul că își mai repara singur autoutilitara. Acesta s-ar fi aflat singur în depou la momentul incidentului.

 

 

STIRE INITIALA: Accident mortal la "Braicar"

* din primele informații, șoferul unei mașini de depanare a murit strivit de roata vehiculului pe care încerca să-l repare

 

Incident tragic la depoul "Braicar". Șoferul unei mașini de depanare a murit chiar în timp ce încerca să își repare propriul vehicul. Din primele informații obținute pe surse, victima, un bărbat de 59 de ani, deși era îmbrăcat în echipamentul de lucru, nu s-ar fi asigurat atunci s-a băgat sub mașină pentru a repara, fiind strivit de roata acesteia. Bărbatul a murit pe loc.

Ancheta este în desfășurare, la fața locului fiind deja un echipaj al Poliției, Salvarea și ITM-ul.

Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii