Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daniela Vasioiu: Domnule presedinte, sint cu moralul la pamint. Am fost obligata sa fac casa cu unul pe nume Sabau. Ca cica sa-l iau, ca e doctor, ca are pozitie sociala, ma-ntelegi. E, da' cind am vazut ca nebunu' ma fugareste toata ziua prin casa cu seringa in mina, ca sa-i spun unde l-am ascuns pe amantu' de barbat-miu, am decis sa-l parasesc. Il las si te iau pe tine, bre, care n-oi fi cine stie ce chipes, dar macar te pricepi sa hartuiesti femeile.

Gheorghe Bunea Stancu: Auzi, fa, constat ca ti s-au cam lasat bucile! Deh, nu mai ai nici tu 20 de ani. Dar lasa ca gasim noi o solutie, daca tot zici ca vrei sa te iei cu mine. Apropo, ia mai tuguiaza-ti buzele o data, ca mi-a venit o idee...

Niculina Moisescu: Ma, Titi, il vezi pe ala mic si naspa, care-o pipaie pe cur pe Vasioaica? Asa a facut si cu mine timp de patru ani, dar l-am pus la punct: i-am zis ca o sa candidez si eu la presedintia Consiliului Judetului, sa-l inving la proba uninominala. Iar el, ca un adevarat domn ce este, m-a facut curva umflata.

Constantantin Cibu: Niculino, eu te pot ajuta sa ajungi la o silueta de invidiat. Dar pentru asta trebuie sa uiti de presedintia CJ si sa te inscrii la mine, in PNL. Dupa ce-o sa lipesti doua luni afise cu mine prin oras si o sa umfli 10.000 de baloane, o sa ajungi sa ai 15 kile cu doua sifoane-n mina, sa mor daca te mint!

Politicienii din Braila au dat deja navala in hypermarket-uri, pentru a cumpara cit mai multe voturi. Nici unul dintre ei nu se uita la preturi, pentru ca, da-o-n Doamne iarta-ma, mai scump decit au strins ei in 4 ani nu are cum sa-i ajunga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii