Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rubrica de fata are menirea de a asigura un dialog direct intre cititori si reprezentantii principalelor institutii publice. In cadrul acestei rubrici, cititorii isi pot exprima opiniile in legatura cu diverse probleme cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Cititorii sint rugati sa foloseasca un limbaj decent si sa nu aduca acuzatii nefondate. Redactorul de serviciu raspunde apelurilor dumneavoastra la tel. 61.10.53, intre orele 9.30-17.00.
Mai multi locuitori din zona strazii Mihai Bravu au reclamat ca, de citeva zile, echipe de muncitori care se recomanda ca venind din partea "Electrica" Braila ii obliga sub amenintarea debransarii, sa contacteze lucrari la reteaua electrica. "Ne e teama sa nu fie firme obscure care incearca sa scoata "un ban cinstit" de la cei care nu stiu cum stau de fapt lucrurile".
Conducerea "Electrica" Braila a confirmat ca pe strada Mihai Bravu sint programate in aceasta perioada lucrari dar ca, de fapt, acestea fac parte dintr-un proiect de investitii proprii de modernizare, care nu presupune nici un efort financiar din partea consumatorului. "Lucrarile consta, printre altele, in inlocuirea conductorilor electrici, schimbarea bransamentului si montarea pe peretele exterior al imobilului a unui bloc de masura de generatie noua (contor) care asigura si protectie in caz de supratensiuni in retea. Lucrarile sint similare celor care s-au derulat in cazul consumatorilor din blocuri care aveau contorul in interiorul apartamentului si acesta a fost montat intr-o firida pe scara blocului. Toate aceste investitii nu presupun nici un efort financiar din partea consumatorului", a punctat Ionascu Negru, directorul general al "Electrica" Braila. De asemenea, sursa citata a mai explicat ca astfel de lucrari sint programate in mai multe zone ale orasului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii