Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jiul Petrosani - Universitatea Craiova 1-2

Golurile au fost marcate de Drida '80, pentru Jiul, respectiv Velcovici '55, Pirvu '71.
Universitatea Craiova a deschis scorul in minutul 55, prin Gabriel Velcovici, care a inscris cu un sut de la 14 metri, cu exteriorul, in stinga portarului Catalin Multescu, dupa o centrare de pe dreapta a lui Lucian Pirvu.
Oaspetii si-au marit avantajul in minutul 71, cind Pirvu l-a invins pe Multescu, iesit din poarta, cu un lob de la 12 metri.
Jiul a redus din diferenta in minutul 80, cind Drida a marcat cu capul, de la sapte metri, dupa o centrare a lui Mircea Voicu.

Rapid invinge cu scorul de 7-0 pe Otelul si stabileste scorul campionatului

Golurile au fost marcate de Zicu '37, '77, N. Grigore '39, Mazilu '45a1, '57, Badoi '59, Buga '74.
Rapid a deschis scorul in minutul 37, prin Ianis Zicu, care a primit o centrare de pe partea stinga, a preluat, a driblat un fundas galatean si a marcat din 7-8 metri.
Nicolae Grigore a marit diferenta de pe tabela de marcaj in minutul 39, dupa o centrare de la Badoi
Ionut Mazilu a dus scorul la 3-0, in minutul 45a1, dupa ce a scapat singur cu Vitca si a marcat cu un sut din interiorul careului. Ionut Mazilu a marcat primul sau gol de la transferul la Rapid.
Mazilu a inscris al doilea gol al sau pentru Rapid in minutul 57, dupa centrarea lui Buga de pe partea dreapta.
Rapidul a dus scorul la 5-0 in minutul 59, dupa ce Valentin Badoi a marcat din lovitura libera de la aproximativ 22 de metri.
In minutul 74, scorul a devenit de 6-0 pentru Rapid, dupa ce Mugurel Buga a ramas singur cu portarul Cosmin Vitca si a marcat de la 12 metri.
Ianis Zicu a dus scorul la 7-0, in minutul 77, cind a marcat cu capul din sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapa a lui Badoi.

Dinamo a suferit prima infringere

Echipa Dinamo Bucuresti a suferit, duminica, prima infringere in sezonul 2006/2007 al Ligii I, cedind, in deplasare, cu scorul de 1-2 (1-1), in fata formatiei CFR Cluj.
Pentru gazde a marcat Surdu, in minutele 21 si 87. Dinamo a punctat prin Radu Stefan '23.

FC National - FC Vaslui 0-1

Unicul gol al partidei a fost marcat, in minutul 30, de Viorel Frunza. Ninu a ratat degajarea la o centrare in careu, mingea a ajuns la Buhaescu, care a trimis din nou mingea in fata portii bancare, de unde Stanev a respins doar pina la Frunza, acesta din urma impingind mingea in plasa de la sase metri.

Pandurii Tirgu Jiu - UTA Arad 2-0

Pandurii a deschis scorul in minutul 14, prin Florin Stinga, care a trimis cu capul in plasa portii lui Daniel Tudor, din noua metri, o minge ajunsa in careu in urma unei lovituri de colt.
Echipa gazda si-a marit avantajul in minutul 69, prin Iordache, care a inscris cu capul, dupa ce portarul Tudor a respins lovitura de la 11 metri executata de acelasi Iordache. Arbitrul a dictat penalti pentru Pandurii, dupa ce Adrian Rusu a atins mingea cu mina in careu.

Farul Constanta - Poli Timisoara 1-1

Antrenorul echipei Farul Constanta, Basarab Panduru, a purtat un tricou violet la meciul cu fosta sa formatie, Poli Timisoara, scor 1-1, din etapa a XIV-a a Ligii I, afirmind ca a dorit ca astfel sa respecte o promisiune facuta fanilor banateni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Le-am promis suporterilor ca o sa port un tricou violet si m-am tinut de cuvint. Eu nu am facut nici un rau acestei echipe, din contra, am luat-o de unde am luat-o si am dus-o unde am dus-o", a spus Panduru, dupa meciul sau de debut pe banca tehnica a Farului, disputat chiar la Timisoara.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii