Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC National - Jiul Petrosani, scor 0-0

Echipa FC National a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, simbata, pe teren propriu, in compania formatiei Jiul Petrosani, in etapa a X-a a Ligii I.
In tribune au fost prezenti aproximativ 300 de spectatori.

CFR Cluj - FC Vaslui 2-2

Pentru CFR Cluj au marcat Chihaia '36 si Surdu '53. FC Vaslui a punctat prin Madar '14 si Croitoru '74.
FC Vaslui a deschis scorul in minutul 14, cind Madar a marcat din cadere, din interiorul careului mic, dupa un corner de pe partea dreapta.
CFR Cluj a restabilit egalitatea in minutul 36, cind Semedo a primit o pasa in adincime, in careul advers, a pasat la Chihaia, iar acesta a inscris cu un sut plasat, de la 6 metri.
Gazdele au trecut in avantaj in minutul 53, datorita unei reusite a lui Romeo Surdu. Clujenii au beneficiat de un corner de pe dreapta, Viorel Frunza a respins cu pieptul numai pina la marginea careului, de unde Surdu a inscris cu un sut din voleu.
FC Vaslui a restabilit egalitatea in minutul 74, prin Croitoru, care a marcat cu un sut de la 11 metri lateral stinga, la coltul lung, la capatul unei actiuni prelungite de atac a oaspetilor.

Otelul Galati - UTA Arad 2-1

Pentru Otelul au marcat E. Jula '13 si Gado '66. UTA a punctat prin S. Ilie '83.
Otelul a deschis scorul in minutul 13, cind Emil Jula l-a invins pe portarul aradean Daniel Tudor cu un sut de la 16 metri.
Gazdele si-au dublat avantajul in minutul 66, cind Ramses Gado a marcat din careul mic, dupa o centrare de pe partea stinga Semeghin.
Sabin Ilie, aflat la primul sau meci la UTA, a redus din diferenta in minutul 83, cind a marcat din lovitura libera de la marginea careului, mingea fiind usor deviata si de zid.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii