Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Quentin Tarantino va realiza inca doua filme in seria "Kill Bill"

Regizorul Quentin Tarantino, autorul unor capodopere ale cinematografiei precum "Reservoir Dogs" sau "Pulp Fiction", a declarat ca doreste sa realizeze inca doua filme in seria "Kill Bill", care vor prezenta actiuni anterioare celor din primele doua parti, informeaza tmz.com.
Anuntul a fost facut la Comic-Con, cea mai mare expozitie dedicata benzilor desenate, care a avut loc la San Diego. Quentin Tarantino a participat la acest eveniment impreuna cu Robert Rodriguez, autorul unei celebre adaptari dupa o banda desenata, "Sin city", pentru a promova noul lor film, "Grindhouse".
Unul dintre prequel-uri va acoperi povestea personajului Bill, alaturi de care vor aparea personajele Pai Mei, Esteban Vihaio si fauritorul de sabii Hatori Hanzo.
Al doilea prequel va prezenta aventurile personajului interpretat de Uma Thurman, "Mireasa", care a lucrat ca asasin pentru Bill.
Tarantino a declarat ca cele doua filme vor fi inspirate din anime-uri, veste care i-a incintat foarte tare pe fanii adunati la expozitie.

"Omul-Paianjen 3" va fi un film cu "final deschis"

"Omul-Paianjen 3" nu va fi ultimul din seria aventurilor supereroului, producatorii anuntind ca filmul, a carui lansare va avea loc anul viitor, va avea "un final deschis", informeaza BBC News Online.
Cel care a facut publica intentia producatorilor a fost actorul care il intrupeaza pe Omul-Paianjen in aceasta serie, Tobey Maguire.
"Se vor trage citeva concluzii, desi nu as spune ca acestea vor marca sfirsitul seriei", a declarat Maguire fanilor sai adunati la cea mai mare expozitie dedicata benzilor desenate, Comic-Con, care a avut loc la San Diego, in California.
In cea de-a treia parte a aventurilor Omului-Paianjen, scenele de film vor fi combinate cu animatie si grafica pe computer.
"Daca vor exista povesti care sa merite sa fie prezentate, atunci o vom face", a adaugat Maguire.
Regizorul filmului, Sam Raimi, a declarat ca, de cind este un pasionat al cartilor de benzi desenate, a visat sa faca filme cu Omul-Paianjen. Este totusi "o mare responsabilitate sa prezinti povestea acestui personaj pe care copiii il privesc ca pe un mare erou", a adaugat Raimi.
Fanii Omului-Paianjen adunati la aceasta expozitie s-au declarat foarte entuziasmati de decizia de a continua seria aventurilor supereroului.

Superman, Batman si Wonder Woman, pe timbrele emise de posta americana

Posta americana va emite timbre reprezentind pentru prima data super-eroi, printre care se numara Superman, Batman si Wonder Woman, au anuntat reprezentanti oficiali in deschiderea celei mai mari expozitii dedicate benzilor desenate, "Comic-Con", care are loc la San Diego, transmite AFP.
Fetele a zece personaje create de DC Comics vor aparea pe timbrele emise de US Postal Service (USPS), alaturi de Superman, Batman si Wonder Woman stind Aquaman, The Flash, Green Arrow, Green Lantern, Hawkman, Plastic Man si Supergirl.
Timbrele vor fi puse in vinzare joi, la San Diego. Orasul este gazda celei mai mari expozitii dedicate benzilor desenate, "Comic-Con", care formeaza o parte importanta a culturii populare din Statele Unite.

Un asteroid a primit numele scriitoarei J.K. Rowling

Asteroidul numarul 43844, recent descoperit de astronomul Mark Hammergren, a primit numele scriitoarei J.K.Rowling, autoarea aventurilor celebrului vrajitor Harry Potter, informeaza femalefirst.com.
Piatra venita din spatiu poarta oficial numele "Asteroid Rowling" dat de International Astronomical Union.
Profesorul Hammergren, care lucreaza pentru planetariul Adler din Chicago, este un fan infocat al aventurilor lui Harry Potter si a recunoscut ca in momentul in care a descoperit asteroidul nu s-a gindit decit la un singur nume: cel al celebrei scriitoare britanice.
"Nu am citit nici una dintre cartile ei pina in toamna anului 2004. Dar, dupa ce am inceput sa le citesc, am devenit dependent. Astfel ca nu am stat pe ginduri sa dau asteroidului numele lui JK Rowling,", a declarat Hammergren.
Primele sase volume din seria "Harry Potter" s-au vindut in peste 300 de milioane de exemplare in lumea intreaga si au fost traduse in 63 de limbi.
Cel de-al saptelea si ultimul roman din seria "Harry Potter" va aparea anul viitor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii