Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Lost" trece de pe televizor pe calculatoare si console

Serialul "Lost" va fi transpus intr-un joc video de catre Ubisoft, unul dintre cei mai importanti editori de jocuri video din lume, in baza unui acord incheiat intre companie si Touchstone Television, transmite pagina electronica a C21 Media.
Ubisoft elaboreaza in prezent versiunea-joc a serialului “Lost” in studiourile sale din Montreal, jocul video urmind sa fie scos pe piata in cursul anului viitor.
“Pentru fanii din intreaga lume nu este de ajuns sa urmareasca “Lost”, jocul este o oportunitate de a extinde fenomenul creativ intr-o experienta interactiva pentru consumator”, a declarat Julia Franz, vicepresedinte executiv al Touchstone Television.
Producatorul executiv al serialului, Bryan Burk, a recunoscut ca multe persoane din echipa “Lost” sint jucatori inraiti de ani de zile si ca acordul cu Ubisoft va permite echipei “sa creeze noi povesti interactive in universul Lost”.

"X-Men" in librarii si cinematografele rominesti

Editura Corint Junior lanseaza o serie de carti pentru copii si adolescenti inspirate din povestea filmului "X-Men: Ultima infruntare"/"X-Men 3", care va incepe sa ruleze in cinematografe vineri.
In martie, Corint Junior, parte a grupului editorial Corint, s-a sincronizat cu premierele cinematografice lansind opt carti "Ice Age", ce au urcat rapid in topul vinzarilor. Pentru vara aceasta editura anunta lansarea unor carti cu supereroii indragiti de copii si adolescenti dupa 1990: X-Men, Spider-Man si Superman.
Supereroii Marvel sint personaje de banda desenata care s-au nascut in anii ‘60 si care de peste 40 de ani se afirma ca un brand puternic, generind o industrie intreaga: de la reviste la carti, de la jucarii la jocuri electronice, de la confectii la chipsuri marca Marvel. Desenele animate si filmele de lungmetraj anima acest univers de personaje, prilejuind mereu noi aparitii editoriale.
X-Men sint o echipa de mutanti cu puteri supranormale. Mutantii buni s-au unit in jurul Profesorului Xavier si au invatat sa-si controleze fortele, cei rai fac parte din Fratia condusa de maleficul Magneto.
Cartile "X-Men" sint inspirate din povestea filmului "X-Men: Ultima infruntare", in care mutantii au de ales intre a ramine ceea ce sint sau a deveni oameni obisnuiti, intre a pastra sau a renunta la puterile extraordinare care ii fac aproape invincibili, dar in acelasi timp ii condamna la izolare si singuratate.
Cartile "X-Men", asemanator celor "Ice Age", vin in formate inedite pentru piata editoriala romaneasca si se adreseaza, in principal, copiilor intre 3-7 ani, 5-8 ani, 8-12 ani, adolescentilor. Ca o noutate, editura a inclus in serie "Cartea de colorat cu jocuri X-Men".
Filmul, distribuit la noi de InterComFilm, este regizat de Brett Ratner si ii are in distributie, printre altii, pe Halle Berry, Hugh Jackman si Ian McKellen.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii