Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Week-end cu meciuri de handbal feminin internaționale

* HC Dunărea începe aventura din grupa D a EHF European League, pe teren propriu cu Fleury Loiret Handball * tot în această competiție, Minaur Baia Mare joacă sâmbătă, acasă, cu Storhamar Handball Elite

 

Iubitorii handbalului de calitate din Brăila au ocazia să urmărească în acest week-end patru partide în care sunt angrenate cele mai valoroase formații de handbal feminin din România.

Duminică, în Polivalenta brăileană, HC Dunărea își începe aventura în grupa D a EHF European League, pe teren propriu, într-o partidă cu  Fleury Loiret Handball din Franța. Meciul începe la ora 15.00 și este televizat de DigiSport 3 și Look TV3. Înaintea acestei dispute formația brăileană se află pe locul al 6-lea în Liga Florilor iar adversara sa ocupă locul al 5-lea în campionatul Franței.

Antrenorul echipei franceze, Christophe Cassan, a declarat de curând că în grupa D sunt echipe redutabile și că, la Brăila, va fi un meci deschis oricărui rezultat.

“Toate cele patru echipe sunt redutabile iar acest lucru l-au arătat în partidele anterioare. Braila a jucat foarte bine împotriva lui Viborg, Siofok conduce campionatul Ungariei, Kuban este o echipă tânără și combativă. Fleury a avut rezultate bune în Suedia unde eliminat-o pe liderul campionatului. Meciul de la Brăila va fi deschis oricărui rezultat”, a spus Christophe Cassan. Sursa citată a mai adăugat că obiectivul echipei pe care o pregătește este acela de a juca la fel de bine atât în campionat cât și în EHF European League.

“Când luăm parte la meciurile din EHF European League, ambițiile jucătoarelor și ale antrenorilor sunt destul de mari. Suntem concurenți. Obiectivul prioritar va fi de a putea juca în ambele competiții, campionat și EHF European League, cu gestionarea inteligentă a forței noastre de muncă”, a mai spus antrenorul echipei franceze .

Tot în această competiție, Minaur Baia Mare joacă sâmbătă, de la ora 15.00, acasă cu Storhamar Handball Elite din Suedia.

În faza grupelor, dar în Champions League, SCM Ramnicu Vâlcea joacă duminică, de la ora 17.00, pe teren propriu cu Gyori Audi ETO KC din Ungaria, iar sâmbătă, de la ora 15.00, CSM București va evolua în deplasare, la FTC-Rail Cargo, din Ungaria.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii