Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a câștgat cu 4-2 meciul cu Victoria Traian

* echipa din Ianca merge în faza a doua a Cupei României * în prima repriză s-a jucat pe contre, a doua a fost controlată de echipa din Liga a III-a

 

Disputat pe o căldură toridă, meciul dintre Victoria Traian și Viitorul Ianca a fost unul disputat, cu multe goluri. Echipa din Traian a dominat teritorial, însă contrar cursului jocului, la primul contraatac Viitorul Ianca a deschis scorul prin Alin Radu în minutul 13. Bucuria jucătorilor din Liga a III-a a fost de scurtă durată, Victoria Traian a beneficiat de o fază fixă, Moldoveanu a centrat la marginea careului mic, iar Ciocan, a trimis mingea în plasă și a restabilit egalitatea, 1-1, în minutul 18. Însă după doar un minut Viitorul Ianca a preluat conducerea pentru a doua oară. Cosmin Necoară a centrat din corner, iar Preda a trimis mingea în plasa porții apărate de Tudor. Până la pauză s-a jucat pe contre dar nu s-a mai înscris. La zece minute de la reluare Alin Radu a realizat “dubla” și Viitorul Ianca avea un avantaj de două goluri, 3-1. Mai insistentă în atac, Victoria Traian putea reduce din diferență în minutul 67 când Alin Ion a șutat de la marginea careului mare dar portarul celor de la Viitorul a fost la post. Perseverența în atac a echipei din Traian a dat roade în minutul 83. După o acțiune colectivă a echipei din Traian, Chivu a șutat de la 20 de metri în plasa porții lui Alin Mihai. Visul gazdelor de a egala și a trimite meciul în prelungiri s-a spulberat în minutul al treilea de prelungire al reprizei a doua, când, din lovitură liberă, Iorga a trimis mingea în vinclul porții apărate de Tudor, iar Viitorul Ianca s-a impus cu 4-2.

Victoria Traian: Tudor – I. Huțu, Ghețu, Zăgan, B. Dumitru - V. Ion, Moldoveanu, P. Ioan, Șerbănesvcu - Ciocan, C. Chivu. Rezerve: Dinu, S. Robu, Puia, A. Ion, Mogoș, Buzatu, Păduraru.

Viitorul Ianca: A. Mihai – Coteț, Preda, Necoară, Bădilaș – Dima, A. Radu (min 81: Băcanu), Iorga (min. 92:Cazacu) , A. Crăciun – M. Coman (min. 46: Araujo), Sava (min. 76: Cristea).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii