Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie pentru Sportul Chiscani în primul meci oficial al noului sezon

* formația pregătită de Georgel Pascu s-a impus cu 2-1 pe terenul echipei Pescărușul Sarichioi în Cupa României * Stroe și Silviu Crăciun au fost cei mai buni jucători de pe teren

 

Cu Stroe și Silviu Crăciun în mare vervă de joc, Sportul Chiscani a dominat jocul de la Pescărușul Sarichioi. Formația pregătită de Georgel Pascu putea deschide scorul încă din minutul 5 dar portarul Craută s-a opus cu succes la șutul lui Crăciun. Contrar cursului jocului, la singura fază importantă de poartă, cea din minutul 13, Pescărușul Sarichioi a deschis scorul prin Marian Bravu. După numai un minut, Stroe a trimis mingea la rădăcina barei dar din nou portarul gazdelor a avut un reflex salvator. Crăciun a centrat perfect în minutul 31 însă Giol l-a luat la țintă pe portarul celor de la Sarichioi.

La trei minute de la reluare, Stroe a profitat de o gafă a portarului advers și a restabilit egalitatea, 1-1. Craută a avut din nou o intervenție spectaculoasă în minutul 66 când, după o centrare a lui Mădălin Pascu, Stroe a trimis mingea, cu capul, la colțul lung, dar portarul echipei gazdă a scos-o din vinclu, în corner. Din minutul 70 echipa gazdă a evoluat în inferioritate numerică, unul dintre atacanți fiind eliminat după un fault grosolan asupra lui Mădălin Pascu. Sportul Chiscani a dominat autoritar finalul meciului dar Craută s-a opus cu succes la șuturile lui Crăciun (min. 83) și Iancu (min. 86).

În penultimul minut al părții secunde, Pascu a șutat de la 30 de metri, portarul a deviat mingea până la Cozman, iar tânărul atacant al Sportului a fost faultat în momentul șutului, astfel că arbitrul a arătat punctul cu var. Silviu Crăciun a transformat lovitura de la 11 metri iar Sportul Chiscani s-a impus cu 2-1 și merge în faza a doua națională, a Cupei României.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii