Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie cu emotii

Au marcat: Covaci (min. 67), G. Gorga (min. 69) respectiv Berezovschi (min. 90)
Dacia: Olteanu - Calin, L. Ivan, Constantinescu - Iliuta (min. 88: Tabarac), Dobre, Plesa (min. 71: Ionila), Gorga, Ciocea - Ungureanu (min. 83: Ghioca), Covaci
Antrenor: Imilian Serbanica
Cetatea: Roetchi - Berezovschi, Bordianu, Matei - Andries (min. 81: Roman), Bosancu, Sitaru, Cioran (min. 77: Apetrei), Homneac - Palimaru (min. 75: Dinu), Prisaca
Antrenor: Ion Radu
Arbitri: Silviu Bogdan (Craiova) - Mihai Pais (Galati) si Petruta Iugulescu (Tirgoviste)

Ocazii de o parte si de alta si o faza controversata in minutul 43

Desi a plouat non-stop citeva zile inaintea partidei, Dacia si Cetatea au oferit 20 de minute de fotbal, putinilor spectatori prezenti pe stadionul Municipal.
Dobre a dat semnalul actiunilor ofensive, dar sutul sau centrare a fost aparat de Roetchi. Trei minute mai tirziu, Ungureanu nu a profitat de o bilbiiala a portarului sucevean si cele doua ocazii brailene erau cit pe ce sa se razbune, dar Prisaca de la 7 metri, nestingherit de nimeni a sutat alaturi, iar in faza imediat urmatoare Andries a fost blocat salutar de Iliuta.
In ultimul minut al perioadei mentionate, Ungureanu a pivotat la marginea careului de 16 metri, pe linga doi adversari si a sutat milimetric pe linga poarta. In continuare, nu s-a mai intimplat nimic semnificativ insa cu doua minute inainte de finalul primei reprize s-a petrecut cea mai controversata faza a meciului: Andries a centrat de pe partea dreapta si Prisaca a reluat cu capul in plasa, pe linga un Olteanu spectator. Asistenta Petruta Iugulescu a ridicat insa fanionul si centralul Silviu Bogdan a anulat golul pe motiv ca atacantul sucevean Prisaca a fost in ofsaid. Decizia celor doi arbitri a fost vehement contestata de antrenorul Ion Radu si de elevii sai.

In doua minute, brailenii au transat meciul in favoarea lor

Repriza a doua a inceput cu cite o ocazie de fiecare parte. Ungureanu a ratat pentru Dacia, iar Homneac, din 6 metri a reluat cu capul peste transversala centrarea lui Sitaru.
Roetchi s-a remarcat la actiunea personala a lui Ungureanu, dar a respins imprecis mingea sutata de Plesa in minutul 67 si Covaci a reluat in plasa, ca la antrenament deschizind scorul. Doua minute mai tirziu, Gorga, din sase metri, a pus latul la centrarea lui Covaci si Dacia si-a marit avantajul pe tabela de marcaj.
Brailenii ar mai fi putut marca in doua rinduri, insa la sutul lui Ungureanu, portarul oaspetilor a avut o interventie salutara si a scos mingea de la radacina barei, iar in minutul 78, dupa ce a driblat tot ce a gasit in cale, Covaci a trimis un lob peste Roetchi insa mingea a trecut milimetric pe linga bara.
Cu sapte minute inainte de final, la o centrare a lui Bosancu, Prisaca a reusit sa trimita pentru a doua oara mingea in plasa, dar si aceasta reusita a sucevenilor a fost anulata de arbitrul de centru, de data aceasta la semnalizarea lui Mihai Pais.
Insistenta formatiei vizitatoare a fost rasplatita in cele din urma cu un gol, marcat in chiar ultimul minut de joc, de catre fundasul central Berezovschi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii