Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vernisaj la Galeria de Artă Brăila

* va fi vernisată expoziția de pictură a artistului Roland Pangrati, intitulată "Trilogy" * curatoarea expoziției este Hiroko Narizuka din Tokio, Japonia

 

Artă contemporană de cea mai bună calitate la Galeria de Artă din Brăila. Potrivit prof. Gheorghe Mosorescu, președintele Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAPR), în după-amiaza zilei de joi, 29 iulie a.c., începând cu ora 18.00, are loc vernisajul expoziției de pictură a artistului Roland Pangrati, intitulată "Trilogy". Evenimentul are loc la Galaria de Artă a Centrului de Creație Brăila din Piața Traian nr. 2, iar curator al expoziției este Hiroko Narizuka, din Tokio, Japonia. 

Expoziția va fi deschisă publicului între 29 iulie și 18 august 2021 și poate fi vizitată între orele 8.30-16.30, de luni până joi, precum și vineri, de la ora 8.30 la 14.00. Iată și punctul de vedere avizat al curatoarei, Hiroko Narizuka, despre expoziția care va fi vernisată astă-seară:

"Arta contemporană este expresia activității care creează arta nouă, folosind metode neconvenționale pentru a realiza o nouă perspectivă în viitor. Îmi doresc să simțiți  "diversitatea", "dezvoltarea", "interacțiunea", "speranța" și "energia" exprimate prin intermediul lucrărilor prezentate în expoziția TRILOGY. Îmi exprim sincera recunoștință pentru toți cei care vor participa și vor vizita această expoziție. Vă mulțumesc cu sinceritate tuturor!".

În perioada 6-18 octombrie 2020, artistul român Roland Pangrati a vernisat Expoziția de pictură "Reflection" la Galerie Floraison, Tokio, Japonia. Roland Pangrati a participat, de asemenea, cu lucrări la Salonul Național de Plastică Mică Brăila, Ediția a XXII-a, 2021, găzduit de Galeria de Artă din Piața Traian nr. 2.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii