Skip to main content

Vânzătorul de nuci i-a furat unei femei lănţişorul din aur de la gât

un bărbat de 35 de ani a fost cercetat în stare de libertate şi trimis în judecată de procurori, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată • în toamna anului trecut, inculpatul, care este gălăţean, a venit la Brăila pentru a vinde nucile adunate de pe marginea şoselei • el a mers pe strada Şcolilor şi a intrat în scara unui bloc, apoi a ciocănit la uşa unui apartament, de unde i-a răspuns o femeie • după ce a intrat, bărbatul i-a sustras lanţul din aur de la gât, folosind violenţa

 

Un individ i-a smuls lanţul din aur de la gât unei femei, asta după ce a intrat în apartamentul acesteia. El avea nuci de vânzare, astfel că s-a apucat să bată la la uşile oamenilor pentru a-i întreba dacă vor să cumpere.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ş.F., în vârstă de 35 de ani, cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit procurorului de caz, în rechizitoriu s-a reţinut că, la data de 15 octombrie 2019, în jurul jurul orei 9.00, inculpatul s-a deplasat din municipiul Galaţi spre Brăila, împreună cu nepotul său de 8 ani, pentru a vinde nucile pe care le adunase de pe marginea drumului. După cum arată anchetatorii, acesta a vândut o parte din nuci în Piaţa Săracă, apoi a mers pe Bulevardul Dorobanţilor şi pe Şcolilor, până a ajuns în zona unui cimitir. Bărbatul a intrat în scara unui bloc şi a bătut la uşa unui apartament, însă locatarul din interior i-a spus să plece. Vânzătorul de nuci a bătut la o altă uşă şi a auzit vocea unei femei, care i-a spus să intre. “Inculpatul a intrat împreună cu nepotul său şi a observat că locatara stătea pe pat şi avea la gât un lănţişor cu un pandantiv şi o cruciuliţă. Bărbatul s-a apropiat de partea vătămată şi, folosind acte de violenţă, i-a sustras lanţul de la gât”, au stabilit procurorii.

Înculpatul a declarat că, după comiterea faptei, a mers la domiciliul său din municipiul Galaţi, împreună cu nepotul său. S-a deplasat apoi la o casă de amanet şi a amanetat lanţul şi pandantivele, în schimbul sumei de 429,50 lei. Cu ocazia reconstituirii faptei, inculpatul a condus organele judiciare la locul faptei şi a explicat cum a comis infracţiunea de tâlhărie calificată.

Inculpatul a spus că a comis această faptă din cauza faptului că are un nivel de trai precar. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu