Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tragedie în familia Cameliei Potec

* tatăl fostei campioane olimpice, Grigore Potec, a decedat după ce a suferit un infarct * aflată la Tokyo, Camelia Potec ar putea rata șansa de a-și lua rămas bun de la tatăl său

 

 

 

 

Tragedie în familia Cameliei Potec, tatăl său, Grigore Potec, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Tatăl fostei campioane olimpice a fost găsit fără suflare în propria locuință după ce a suferit un infarct.

Vestea a fost postată de fratele Cameliei Potec, Alexandru, pe o rețea de socializare. Fratele Cameliei a postat și informația că Grigore Potec va fi depus vineri (n.r. astăzi 30 iulie) la Capela Catedralei Nașterii Domnului din Brăila, înmormântarea urmând a avea loc la Cimitirul din Grid, județul Brașov, pe data de 1 august.

Președinte al Federației Române de Natație, Camelia Potec a primit această veste tragică în timp ce se afla cu delegația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Și pentru că înmormântarea va avea loc pe data de 1 august, Camelia Potec ar putea rata șansa de a-și lua rămas bun de la tatăl său.

Grigore Potec a fost inginer și om de afaceri din Brăila, iar în perioada 2004-2012 a activat în viața politică brăileană, fiind consilier municipal. După 2012, fostul membru al Partidului Democrat Liberal a fost director al Tehnonav Brăila. Primele probleme de sănătate au apărut în 2017.  Atunci Grigore Potec a fost implicat într-un grav accident de circulație și a ajuns la terapie intensivă, la un spital din Buzău. Ulterior, din cauza complicațiilor apărute, tată cameliei Potec a fost transferat la Spitatul “Sfântul Pantelimon”, unde și-a revenit după mai multe operații dificile.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii