Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sabina Rosengren Jacobsen va îmbrăca tricoul echipei HC Dunărea

* handbalista de naționalitate suedeză va întări apărarea echipei brăilene din sezonul viitor

 

Interul stânga, de naționalitate suedeză, Sabina Rosengren Jacobsen, va juca din sezonul următor pentru HC Dunărea Brăila. Handbalista, care pe 24 martie a împlinit 32 de ani, vine de la CSKA Moscova, formație care va disputa în acest sezon Final Four-ul Ligii Campionilor.

Vicecampioană europeană cu naționala Suediei, Jacobsen este considerată o jucătoare care face faza defensivă foarte bine.

Aceasta a mai evoluat în România la CSM București, formație cu care, în 2018, a obținut medalia de bronz în Liga Campionilor. Cu CSM București Sabina Rosengren Jacobsen a mai câștigat campionatul în România, medalia de aur în Cupa României și Supercupa României precum și medalia de argint, în 2018, în Supercupa României.

Cu naționala Suediei, interul stânga are două medalii obținute la Campionatul European, argint în 2010 și bronz în 2014.

“Am avut doi ani buni în România și mă bucur că mă întorc. Liga Florilor din România este una puternică și sunt nerăbdătoare să vin la Brăila și să joc din nou în acest campionat. Consider că avem o echipă bună pentru sezonul viitor și sunt pregătită să îmi ajut colegele pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Jacobsen.

“Sabina Rosengren Jacobsen este o handbalistă cunoscută pentru calitățile sale defensive și sunt convins că va face o treaba bună în apărare. De asemenea, este o jucătoare rapidă care poate face și faza a doua fară probleme. Încercăm să ne întărim și pe partea defensivă pentru că este foarte importantă”, a declarat George Caranica, președintele clubului HC Dunărea Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii