Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Brăila, din nou, pe primul loc la Evaluarea Naţională

* județul nostru se clasează în fruntea ierarhiei naționale pentru al șaptelea an consecutiv

 

UPDATE: Confrom calculelor Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, încă neconfirmate oficial de Ministerul Educaţiei Naţionale, judeţul nostru se află şi anul acesta pe primul loc în ierarhia naţională, pentru al şaptelea an consecutiv.

 

În urmă cu puţin timp pe site-ul www.evaluare.edu.ro s-au afişat primele note obţinute de elevii brăileni la Evaluarea Naţională. Potrivit portalului, din totalul celor 1.914 de candidaţi brăileni care au fost prezenţi la examen, 1.677 au medii mai mari sau egale cu 5. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, promovabilitatea înainte de contestaţii este de 87,6%.

Sunt şi şase absolvenţi care au obţinut media 10, absolvenţi ai următoarelor unităţi de învăţământ: Şcoala "Ion Băncilă", Şcoala „M. Eminescu”, Şcoala "Ion Creangă”, Şcoala "I. L. Caragiale", Colegiul "Gh. M. Murgoci" şi Colegiul "Ana Aslan".

Reamintim că astăzi, în intervalul 14.00-20.00, elevii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii, iar rezultatele finale se vor afişa sâmbătă, 29 iunie.

Momentan nu a fost făcută publică ierarhia naţională. Anul trecut, Brăila s-a situat pe primul loc la nivel național, cu o medie de 89%. Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii