Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punctele gospodărești de la blocurile ANL, „invadate” de locatarii caselor din Lacu Dulce

* cei de la blocuri se plâng că modulele de colectare selectivă au ajuns adevărate gropi de gunoi pentru cei de la case, care aduc aduc deșeuri cu cărucioare și chiar cu căruțele,  fără să-i tragă nimeni la răspundere

 

 

 

 

Modulele de colectare selectivă montate de Primărie în zona ANL Lacu Dulce, care ar trebui folosite doar de locatarii acestui cartier de blocuri, sunt ”invadate” zilnic de deșeurile aduse în cantitate mare de locatarii caselor din Lacu Dulce. În mod normal, aceștia ar fi trebuit să plătească o taxă de salubritate, la fel ca toți cetățenii din municipiu, astfel încât să li se ridice deșeurile din fața porții de către operatorul de salubritate arondat. ”Cei de la case aduc gunoaie cu cărucioare, cu tomberoane câteodată chiar și cu căruțele și îi răstoarnă în pubelele noastre. Efectiv aduc mormane întregi lângă blocul nostru, de parcă aici ar fi groapă de gunoi, și nu le face nimeni nimic. Polițiștii locali trec pe lângă ei și se fac că nu-i văd. Tomberoanele astea ar trebui folosite doar de locatarii blocurilor, că pentru asta plătim taxa de salubritate...”, ne-a spus un locatar revoltat, care ne-a pus la dispoziție și fotografii de la fața locului.

Cei de la ANL Lacu Dulce se plâng că modulele de colectare nu mai au de multă vreme ușile de acces închise cu cheia. Practic, e totul lăsat vraiște, iar la tomberoanele dinăuntru are acces oricine, putându-se arunca gunoaiele direct cu sacul, în loc ca depozitarea să poată fi făcută doar prin acea fantă ce permite depunerea unor cantități mici.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii