Mergi la conţinutul principal

Publicul şi actorii, mână-n mână la "Olimpiada de Improvizaţie"

Este vorba despre "Olimpiada de Improvizaţie", care cuprinde două show-uri susţinute de liceenii brăileni sub coordonarea actorului Dragoş Muscalu. De asemenea, tot în acest sfârşit de săptămână publicul brăilean poate urmări şi două comedii interesante: piesa "8 Femei" în regia lui Radu Nichifor, jucată vineri, la ora 19.00 şi "Mai cântă o dată, Sam!", jucată duminică, de la ora 18.00, al cărei regizor este Bogdan Drăgulescu.

Adevărata atracţie o reprezintă însă premiera spectacolului "Olimpiada de Improvizaţie", care va avea loc sâmbătă, de la ora 19,30, în Sala Mare a teatrului, unde sunt aşteptaţi cât mai mulţi liceeni dornici de distracţie. Show-ul de sâmbătă va fi urmat de altă reprezentaţie, care va avea loc duminică, de la ora 19.00, în Sala Studio. Un bilet costă 16 lei, iar redus pentru elevi, studenţi şi pensionari, numai 8 lei. Conform celor declarate de iniţiatorul şi antrenorul Olimpiadei de Improvizaţie, actorul Dragoş Muscalu, cei care merg vor avea parte de un spectacol interactiv, în care nici măcar actorii nu vor şti ce se va întâmpla efectiv. Secvenţele muzicale live vor fi asigurate de Alex & Silviu. Primele echipe ale Olimpiadei de Improvizaţie au fost selectate în urma unei preselecţii, la care au fost aşteptaţi elevi din toate liceele brăilene. În această stagiune se întrec elevi de la Colegiul "Bălcescu", Colegiul "Murgoci", Liceul de Artă "Hariclea Darclee" şi Liceul "Nicolae Iorga". Acest proiect este susţinut de Asociaţia Culturală "Maria Filotti", în parteneriat cu Teatrul "Maria Filotti", producţia fiind asigurată integral de BCR, sponsorul spectacolului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro