Mergi la conţinutul principal

Ponta, despre citaţia de la ANAF

Întrebat dacă a aflat de ce ANAF l-a citat în legătură cu declaraţiile de avere din 2007 şi 2008, Victor Ponta a răspus afirmativ. "Da, probabil că s-au gândit că mă intimidez şi o să-mi dau seama că este bine să desfiinţăm judeţele. De când s-au lămurit că nu desfiinţăm judeţele, (...) s-au răcit, s-au potolit", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost chemat la audieri la sediul ANAF sector 1 din Bucureşti pentru a face precizări în legătură cu declaraţiile anuale de venit din anii 2007-2008, dar şi din registrul de încasări şi plăţi, se arată într-o invitaţie adresată în 20 iunie liderului PSD. În adresă se menţionează că, pe data de 6 iunie 2011, inspectorii fiscali s-au deplasat la "domiciliul fiscal" din Bucureşti de pe strada Jiului "în vederea efectuării inspecţiei fiscale". Deoarece "inspecţia nu s-a putut efectua", Victor Ponta a fost chemat la sediul ANAF sector 1 pentru a prezenta o copie a cărţii de identitate, declaraţiile anuale de venit din 2007 şi 2008 şi registrul jurnal de încasări şi plăţi. În adresă se mai arată că neprezentarea constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro