Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O pensiune din Buzău oferă cazare gratuită copiilor cu dizabilităţi

• este vorba despre Pensiunea “Lacul Zânelor”, care îi invită pe copii şi pe părinţii acestora într-un peisaj de basm • proprietarii pensiunii oferă patru nopţi de cazare gratuită, timp în care oaspeţii se pot bucura de activităţi în aer liber sau în incinta unităţii

 

Situată într-un peisaj de vis, la doar 70 km de oraşul Buzău, în ţara Luanei, pe malul Lacului Mocearu, Pensiunea “Lacul Zânelor” îi aşteaptă pe toţi copiii şi adolescenţii cu nevoi speciale din Brăila şi din toată ţara să se bucure de o vacanţă de poveste, gratuită. Pensiunea oferă patru nopţi de cazare, timp în care oaspeţii se pot bucura de activităţi în aer liber sau în incinta unităţii, mai ales că, pe perioada şederii, copiii, adolescenţii şi părinţii sau însoţitorii lor vor avea la dispoziţie întreg spaţiul de cazare.

Pensiunea are 6 camere (12 locuri), living, bucătărie, terasă acoperită, foişor, loc de joacă pentru copii, piscină şi ponton la lac, astfel încât aceştia vor avea parte de tot confortul. Mai mult, zona dispune de 2 hectare de grădini, livezi, păşuni şi pădure care abia aşteptă să fie “explorate” de oaspeţi.

Nu este pentru prima dată când proprietarii pensiunii, brăileni de origine, oferă cazare gratuită copiilor. Fac acest gest din 2016, de când s-a deschis unitatea, iar în aceşti ani sute de copii şi adolescenţi cu nevoi speciale, însoţiţi de părinţi, au trecut pragul pensiunii.

Iar porţile se deschid din nou pentru toţi cei care vor să aibă parte de o vacanţă de vis într-o oază de frumos.

Important de reţinut că nu există limită de locuri! Părinţii sau ONG-urile pot contacta administratorul pensiunii şi în funcţie de disponibilitate se va stabili perioada exactă în care pot fi cazaţi şi se va pleca în mai multe serii.

Înscrierile se fac pe adresa de mail laculzanelor@yahoo.com, Facebook - Pensiunea Lacul Zânelor sau la numerele de telefon 0788.744.523, 0784.233.260. De asemenea, puteţi vizita şi site-ul www.laculzanelor.ro.

Dacă cunoaşteţi pe cineva care ar avea nevoie de o pauză şi de câteva zile de relaxare, nu ezitaţi să le povestiţi despre frumoasele lucruri care se întâmplă la Pensiunea Lacul Zânelor.

 

Daţi vestea mai departe!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii