Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Număr record de îmbolnăviri : 199 cazuri nou confirmate la Brăila

* numărul bolnavilor cu SARS -  Cov-2 consemnat sâmbătă, 28 noiembrie, mult mai mare decât cel din zilele anterioare * sunt 199 de cazuri nou confirmate, însă, din fericire, nu a mai fost înregistrat vreun deces

 

 

 

Situaţia Covid – 19 la Brăila provoacă îngrijorare în rândul oamenilor. Potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, sâmbătă, până la ora 12.00, numărul de cazuri nou confirmate a fost 199, însă au fost zero persoane decedate. Numărul celor infectaţi este mult mai mare faţă de zilele anterioare, până acum cel mai mare număr fiind în jur de 100 de persoane nou confirmate. Este totuşi şi o veste bună, aceea că nu a mai fost vreo persoană decedată.

La nivelul judeţului nostru, numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei a ajuns la 5.543, iar cel al persoanelor decedate la 233.

Sâmbătă, erau 386 persoane in carantina la domiciliu, 142 persoane izolate la domiciliu şi 212 persoane internate în spitale. Au fost 110 teste prelevate, ale căror rezultate vor veni în zilele următoare.

Din totalul de 5.543 persoane confirmate la Brăila, 184 sunt din alte județe.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii