Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A murit afaceristul brăilean Gheorghe Caracostea

* cunoscut bijutier pe timpul regimului comunist, acesta s-a reprofilat pe afaceri cu produse din pește, fabrica sa de conserve ”Tazz Trade” fiind una dintre cele mai cunoscute mărci brăilene la un moment dat

 

 

 

A murit Gheorghe Caracostea, patronul fabricii de conserve Omega Fish. Decesul acestuia a fost anunțat pe rețelele de socializare de fiul său, Cosmin. Cunoscut bijutier în timpul regimului comunist și la începutul anilor '90, Gheorghe Caracostea s-a reprofilat în afaceri, îndreptându-se spre domeniul piscicol. Acesta a patronat fabrica de produse din pește ”Tazz Trade” SRL, una dintre cele mai cunoscute mărci brăilene la un moment data. Aceasta a dat, însă, faliment dar Caracostea a reușit să-și continue, totuși, afacerile în domeniu, cu firmele “Rofish Group” SRL, respectiv “Group Omega Fish” SRL.

 

În ultimii ani, după ce a fost diagonsticat cu Alzheimer, Gheorghe Caracostea s-a retras din afaceri, ieșirea din scenă a acestuia fiind marcată de scandalul dintre fiii săi, Cosmin și Marius, și fosta sa amantă, Daniela Neguleasa, care se judecă pentru preluarea averii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii