Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minoră de 16 dispărută, căutată de Poliție

* Simona Nicoleta Damian a plecat de acasă în ziua de 21 iulie și nu s-a mai întors nici până astăzi * brăilenii care pot oferi informații despre minoră sunt rugați să apeleze numărul pentru urgențe 112

 

 

 

 

Minoră căutată de polițiști, după ce rudele au dat-o dispărută încă de miercuri, 21 iulie a.c.

Astfel, potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila (IPJ), în seara de 21 iulie a.c., la sediul IPJ Brăila s-a prezentat un tânăr care a sesizat dispariţia surorii sale, Damian Simona Nicoleta, în vârstă de 16 de ani, care, în cursul aceleiași zile, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei dispărute de acasă sunt următoarele: înălţime 155 cm, corpolență normală, păr șaten, vopsit negru, drept, lung peste umeri, ochii căprui, iar ca semn particular adolescenta prezintă o cicatrice postoperatorie la piciorul stâng, începând de la genunchi până aproape de gleznă.

Nu se cunoaște cu ce anume era îmbrăcată sau încălțată minora la data dispariției.

Pentru minora Damian Simona Nicoleta a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se mai precizează în comunicatul remis de reprezentanții IPJ Brăila.  

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii