Mergi la conţinutul principal

LPF negociază vânzarea pachetelor rămase cu B1

Omul de afaceri Viorel Păunescu, fost conducător al FC Steaua, a fost prezent, ieri, la sediul LPF, unde a discutat aproximativ o oră cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, despre preluarea celor cinci pachete de către postul B1, care face parte din grupul media controlat de familia Păunescu.
Dumitru Dragomir nu a dorit să facă vreun comentariu pe această temă: "Nu pot să spun nimic. Noi vrem să ne facem platforma noastră cu unul sau două posturi, să transmitem noi meciurile.
Întrebat dacă este posibil ca B1 să achiziţioneze cele cinci pachete rămase nevândute, Dragomir a răspuns: "E posibil orice".
Adunarea Generală a LPF s-a întrunit, ieri, pentru a decide ce se va întâmpla cu cele şase pachete de meciuri nevândute la licitaţia din 4 aprilie. Conducătorii de cluburi au hotărât ca pachetul numărul 9 de meciuri din Liga I să fie încredinţat TVR pentru suma de nouă milioane de euro fără TVA, iar pentru celelalte cinci pachete disponibile să se negocieze cedarea lor până la 15 iunie.
Dragomir a declarat că LPF îşi va face o platformă TV indiferent dacă va vinde sau nu cele cinci pachete rămase. Platforma ar urma să devină operaţională peste trei ani în cazul finalizării cu succes a negocierilor sau din februarie 2012, în caz contrar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro