Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liderul PLUS Brăila, Adrian Neagu, a anunțat că renunță la politică

* acesta a postat încă de dimineață, un mesaj foarte scurt pe rețelele de socializare, privind demisia sa din funcția de președinte al PLUS Brăila, dar și din viața politică * ulterior, Adrian Neagu a revenit cu o postare în care a precizat că au existat anumite nemulțumiri ale unor membri, și a vorbit totodată despre "oportuniști" * contactat telefonic pentru a vedea cine va prelua șefia PLUS Brăila, Marcel Cucu, membru în Biroul Județean, a precizat că aspectul urmează să fie dezbătut în cadrul unei ședințe la partid

 

 

PLUS Brăila a rămas fără lider. Adrian Neagu, președintele filialei județene a partidului lui Dacian Cioloș, a anunțat de dimineață că a decis să se retragă din activitatea politică și implicit de la conducerea PLUS Brăila. Acesta a invocat inițial "motive personale" într-o primă postare pe rețelele de socializare, fără a oferi mai multe detalii. Redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei" au încercat să îl contacteze telefonic pentru a obține o declarație, însă Neagu nu a răspuns la telefon. Ulterior, acesta a revenit cu un nou mesaj pe Facebook, în care a precizat că a luat această decizie după ce au apărut câteva nemulțumiri la adresa sa în rândul membrilor, ba chiar a vorbit despre "oportuniști".

"Cu referire la demisia mea din PLUS, fac precizarea că au fost unele probleme organizatorice în cadrul filialei județene, pe care nu le-am gestionat îndeajuns de bine și au început să existe nemulțumiri din partea unor membri ai filialei județene. Din păcate, acești membri au considerat că au numai drepturi, nu și obligații, unii dintre ei urmărindu-și interesul personal, nefiind prioritar pentru ei binele orașului și județul Brăila. De când am intrat în politică, mi-am propus să respect principiile PLUS, de a promova oameni integri, onești, cinstiți și responsabili care să aibă ca singură prioritate interesul brăilenilor. Am constatat că în jurul meu au apărut oportuniștii, care nu își doreau decât funcții, fără să se implice în activitățile specifice de partid, cu toate că știau din start că promovarea nu se face decât pe bază de competență și meritocrație. De la acel moment am conștientizat că la nivelul biroului filialei județene nu am cu cine construi. Mi-am asumat greșelile făcute în fața tuturor colegilor de partid și le-am reamintit că țelul meu în politică nu a fost de a vâna o funcție, ci am vrut doar să mă implic și să contribui la schimbarea modului de a se face politică în Brăila", a scris Neagu.

Totodată, sursa citată a afirmat că în PLUS Brăila sunt mulți oameni de calitate, cu discernământ, astfel că are convingerea că vor reuși să promoveze valorile și principiile partidului.

 

Cine va veni la șefia PLUS Brăila

 

Contactat de redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei", Marcel Cucu, membru al Biroului Politic Județean PLUS Brăila, a afirmat că organizația urma să dezbată subiectul demisiei lui Neagu joi seară, în cadrul unei ședințe de urgență. La momentul convorbirii, acesta spera ca Neagu să se răzgândească în privința demisiei. Întrebat cine ar putea prelua atribuțiile de președinte al filialei PLUS Brăila, Cucu nu a dorit să precizeze vreo persoană, subliniind doar că acest aspect va fi stabilit în cadrul organizației.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii