Mergi la conţinutul principal

"La vânătoare" - un spectacol fără pretenţii

Ca subiect, farsa într-un act pare a fi departe de problemele cotidiene ale secolului XXI, deşi, cu puţină dibăcie, putea fi modernizată, asta pentru că problema infidelităţii, a lipsei de moralitate este şi azi prezentă. Un soţ se duce în fiecare week-end la vânătoare, iar în lipsa sa prietenul îi face curte nevestei. Acesta încearcă să o convingă de faptul că soţul are o amantă şi că nu merită să-i fie credincioasă. Încurcăturile apar atunci când prietenul şi soţia merg să consume infidelitatea exact la aceeaşi pensiune unde petrecea şi soţul cu amanta. Un subiect ofertant pentru a face haz. Decorul, costumele sunt şi ele racordate sfârşitului de secol XIX, atunci când a fost scrisă piesa, iar actorii, Silvia Tariq, Wanessa Radu, Dan Moldoveanu, Adrian Iacov şi Bebe Toea, se achită onest de sarcina înredinţată de regizor.
Din păcate, spectacolul nu a păşit cu dreptul în lumina reflectoarelor. Au fost în sală doar aproximativ 40 de spectatori, poate şi pentru că cei mai mulţi brăileni dispuşi să vadă un spectacol au preferat un alt eveniment artistic din oraş, prima seară a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro