Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Impact dur pentru Cuza Sport, în primul meci fără jucătorii din ţară

• formaţia brăileană de baschet a pierdut la 100 de puncte diferenţă, 133-33, la CSO Voluntari • următorul meci pentru Cuza Sport va avea loc duminică, de la ora 17.00, în Polivalentă, cu  ABC Athletic Constanţa

 

Cuza Sport îşi continuă traseul din Liga Naţională de baschet masculin doar cu jucătorii din propria pepinieră, un lot de sportivi foarte tineri, care vor căpăta experienţă, iar în sezonul următor pot fi jucători importanţi pentru formaţia de la Dunăre. După despărţirea de jucătorii seniori aduşi din ţară, lotul formaţiei brăilene îi are în componenţă pe Andrei Grozea, Bogdan Căpităneanu, Andrei Dima, Alexandru Marin, Vlad Popescu, Cristian Surdu, David Bejan, Sevim Zamfir, Andrei Bogatu, Eduard Urdă, Dragoş Alexandru, Flavius Munteanu, Alexandru Koler, Florin Voiculeţ, Ştefan Negoiţă, Eduard Mârza, Ciprian Ţelinoiu, Andrei Ciubotariu.

Însă, indiferent de problemele cu care se confruntă, conducerea echipei Cuza Sport este optimistă şi susţine că formaţia brăileană are şanse reale ca şi în sezonul următor să evolueze tot în această grupă valorică a Ligii Naţionale.

“Visul de a avea BASCHET şi MODELE pentru copiii din Brăila continuă!

Împreună vom fi cei mai buni!”, este mesajul transmis brăilenilor de Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

Revenind la meciul de la Voluntari, prea multe de spus nu sunt. A fost o partidă controlată într-o manieră categorică de echipa gazdă. Cuza Sport, într-o formulă nouă, cu cea mai scăzută medie de vârstă din acuala stagiune a Ligii Naţionale, majoritatea baschetbaliştilor fiind până în 18 ani, nu a putut emite pretenţii.

CSO Voluntari s-a impus cu 133-33, pe sferturi  44-10, 40-7, 26-8, 23-8.

În prima jumătate a disputei ,echipa gazdă a evoluat cu titularii şi la pauza mare conducea cu 84-17, având deja victoria asigurată. În partea a doua, formaţia din Voluntari a evoluat cu rezervele şi atunci diferanţa de valoare nu a mai fost la fel de mare.

Duminică, 18 noiembrie, de la ora 17.00, Cuza Sport va juca în Sala Polivalentă cu  ABC Athletic Constanţa.

În partida de la Voluntari pentru Cuza Sport au marcat Andrei Grozea  9 puncte, Florin Voiculeţ 6, David Bejan 4, Bogdan Căpităneanu 4, Ştefan Negoiţă 3, Alexandru Marin 2, Eduard Urdă 2, Vlad Popescu 2, Cristian Surdu 1. În acest meci au mai jucat Andrei Dima şi Eduard Mârza.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii