Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Ceremonie scurtă și sobră de Ziua Națională, la Brăila

Efervescența specifică Zilei Naționale a rămas o amintire anul acesta, la Brăila, din cauza pandemiei de coronavirus, care le-a răpit brăilenilor bucuria de a se aduna în Piața Independenței pentru a asista la defilarea miliarilor, pentru a se ospăta cu tradiționalele porții de fasole cu cârnați și pentru a încinge o horă în fața scenei unde concertau artiștii de muzică populară. De data aceasta, așa cum au anunțat autoritățile, în conformitate cu regulile pentru combaterea răspândirii virusului SARS - Cov2, momentul a fost marcat doar  printr-un scurt ceremonial militar religios, la care au asistat doar oficialitățile locale și puțini trecători care s-au nimerit prin zona Pieței Independenței

Ceremonia a început la ora 12.00, cu o slujbă religioasă și trecerea în revistă a Gărzii de Onoare. A urmat un scurt discurs al subprefectului Simona Drăghincescu, apoi s-au depus coroane de flori la monumentul Ecaterinei Teodoroiu. Totul a durat circa 20 de minute.

Totuși, brăilenii se vor putea bucura de această zi specială odată cu înserarea, când Primăria va aprinde luminile de sărbători care vor aduce un plus de culoare pe străzile principale ale orașului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii