Skip to main content

Focar Covid-19 la Căminul de bătrâni din Făurei

• 43 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar un bătrân de 90 de ani a decedat • acesta este cel de-al doilea focar de Covid-19 la un cămin de bătrâni, după cel de la centrul “Sfinţii Petru şi Pavel” din municipiu

 

Un nou focar de coronavirus la un cămin de bătrâni din judeţul Brăila. Este vorba despre Centrul de îngrjire pentru persoane vârstnice din Făurei, acolo unde 43 de persoane au fost confirmate pozitiv, iar un bătrân de 90 de ani a decedat, după cum a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Simona Drăghincescu, subprefectul Brăilei. Se pare că niciunul dintre seniori nu este în stare gravă.

Acesta este cel de-al doilea focar de Covid-19 într-un cămin de bătrâni apărut în Brăila, după cel de la Centrul “Sfinţii Petru şi Pavel” din municipiu. Reamintim că acolo au fost confirmate 77 de cazuri, 72 în rândul vârstnicilor şi 5 în rândul angajaţilor. Patru bătrâni au decedat, trei dintre aceştia fiind confirmaţi cu Covid-19.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu