Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Felicitări echipei Transgaz și directorului general, brăileanul Ion Sterian! Proiectul BRUA, faza I, finalizat

* reușita este cadoul Transgaz pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României

 

 

În urmă cu câteva minute s-a încheiat transmisiunea directă de la Caraș Severin, acolo unde astăzi, în prezența oficialităților locale și centrale, s-a punctat finalizarea lucrărilor la proiectul BRUA, faza I.  La eveniment au participat Klaus Iohannis, președintele României și premierul Ludovic Orban. În scurtele alocuțiuni, cei doi au vorbit despre  importanța uriașă a acestui proiect nu numai pentru independența energetică a României. ”Este o investiție importantă pentru Europa”, a declarat premierul Orban. De fapt, România și-a îndeplinit targetul față de partenerii europeni. Înalții oficiali au felicitat managementul performant al Transgaz pentru această realizare care a fost posibilă cu bani europeni, bani de la compania românească, dar și cu împrumuturi de la BEI și BERD, în condiții foarte bune negociate de directorul general, brăileanul Ion Sterian și echipa lui. Mai trebuie adăugat că acest proiect a fost aprobat și adoptat în mandatul premierului Mihai Tudose, tot brăilean.

Pe de altă parte, ”pelerinajul” președintelui și premierului a fost criticat pe rețelele de socializare în condițiile în care avem o situație problematică în spitale, zeci de milioane de măști neconforme au invadat farmaciile și magazinele, după cum, mai nou, au pătruns pe piața românească dezinfectanți extrem de periculoși pe bază de metanol. În acest context, specialiștii recomandă achiziționarea de dezinfectanți produși în România.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii