Mergi la conţinutul principal

Dumitriu ar putea fi numit secretar executiv în BPN al PDL

Constantin Dumitriu ar putea deveni secretar executiv şi preşedinte al unei Comisii Interne din Biroul Permanent Naţional (BPN) al PDL. Acesta a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, dacă ar fi să aleagă, şi-ar dori să primească şefia Comisiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală. "Drept dovadă ca atenţie dată organizaţiei PDL Brăila cred că este pentru prima dată în istoria partidului când organizaţia brăileană va avea un membru de drept în BPN, secretar executiv şi preşedinte al unei Comisii. Conform Statutului, sunt 14 secretari executivi, din care 6 sunt aleşi de Convenţia Naţională şi 8 sunt numiţi de Biroul Permanent Naţional. Unul dintre secretarii executivi probabil că voi fi eu", a declarat Dumitriu.

Precizăm că cei 6 secretari executivi aleşi duminică, în cadrul lucrărilor Consiliului Naţional de Coordonare al PDL, în afară de cei 8 care vor fi numiţi de BPN, sunt: Ion Ariton, William Brânză, Cristache Rădulescu, Mihaela Şandru, Alin Popoviciu şi Gheorghe Albu.

De asemenea, reamintim că organizaţia PDL Brăila ar putea primi şefia ori a Comisiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, ori a Comisiei pentru Administraţie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro