Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea și-a stabilit antrenorii la Centrul de copii și juniori

* Adrian Baldovin și Iulian Bogoș antrenează echipele U19 respectiv U18 * Sorin Frunză va coordona grupa U16 în Liga Elitelor *  Victor Olenic și Cătălin Stănciulescu sunt antrenorii echipelor care vor activa în campionatele județene

 

În funcție de eșalonul în care evoluează, cluburile de fotbal care au echipe de seniori sunt obligate să participe și în competițiile juvenile cu un anumit număr de formații.

Repectând regulile impuse de FRF, Dacia Unirea Brăila a înscris șase echipe, de la tot atâtea categorii de vârstă, în competițiile rezervate copiilor și juniorilor, după cum urmează.

Clubul fanion de fotbal din Brăila a înscris două formații în Campionatele Naționale rezervate categoriilor de vârstă U19 respectiv U18. La prima categorie de vârstă antrenor este o fostă glorie a fotbalului brăilean, Adrian Baldovin, iar la cea de a doua, tot un fotbalist format de clubul brăilean, cu prezențe în Liga a II-a și a III-a, Iulian Bogoș.

O noutate o reprezintă revenirea la clubul brăilean de fotbal a unuia dintre cei mai valoroși fotbaliști români, Sorin Frunză. După ce a evoluat în două rânduri ca fotbalist la Dacia Unirea, iar la ultima sa prezență a deținut și funcția de director sportiv, Frunză vine acum în calitate de antrenor la categoria de vârstă U16. Sorin Frunză are o școală de fotbal în Galați, iar la U16 are o generație talentată de jucători pe care i-a legitimat la Dacia Unirea pentru a evolua în Liga Elitelor.

Clubul brăilean de fotbal mai are doi antrenori, tot foști jucători de Liga a II-a, Victor Olenic și Cătălin Stănciulescu, aceștia urmând să participe cu grupele pe care le antrenează în competițiile organizate de AJF Brăila. Olenic va coordona categoria de vârstă U15 iar Stănciulescu va participa în campionatul județean cu categoriile de vârstă U11 și U13.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii