Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurență pentru taximetriști. Uber este disponibil și în Brăila!

* brăilenii pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton * prin lansarea în Brăila, Uber este acum prezent în 12 orașe din România * utilizatorii din Brăila se vor bucura de o reducere de 50% pentru primele două curse, prin utilizarea codului HELLOBRAILA, între 22 iulie și 1 august

 

Începând de săptămâna trecută, aplicația Uber este disponibilă și în Brăila, al doisprezecelea oraș din România în care compania se extinde. Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

În Brăila, toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Pentru început, Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute. De asemenea, și serviciul Uber Comfort va fi disponibil, iar utilizatorii se pot bucura de curse în mașini confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun, la un preț ușor mai ridicat.

Până pe 1 august, toți utilizatorii din Brăila pot folosi codul HELLOBRAILA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă.

Acum că Uber există și în Brăila și Galați, utilizatorii vor putea călători mai ușor între cele două orașe.

 

Cum funcționează Uber?

- Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont

- Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”

- După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei

- Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei

- Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice

- Oferă rating și feedback șoferului

- După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

 

Cum se utilizează codurile promoționale?

- Deschide meniul de sus al aplicației

- Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOBRAILA pentru o reducere de 50% aplicată cursei Uber

- Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber

- Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Brăila în perioada 22 iulie - 1 august 2021

 

Siguranța pe primul loc

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Brăila beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

În România, Uber este acum disponibil în 12 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Brăila, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii