Mergi la conţinutul principal

Boc l-a luat la mişto pe Don Titi Dumitriu

Pe lângă faptul că a luat ţeapă, preşedintele PDL Brăila, Don Titi Dumitriu, a fost pus şi într-o postură penibilă faţă de colegii lui de partid. Păi, cu o zi înainte să vină Emil Boc la Brăila, Dumitriu a dat un comunicat de presă în care zicea cum se va întâmpla totul, câţi membri de patid vor veni să asiste la discursul mobilizator al premierului Boc etc. După nici 24 de ore, ce să vezi? Vreo 500 de portocalii din Brăila, dimpreună cu liderul Constantin Dumitriu, stăteau ca fraierii în faţa fostului cinema "Bulevard", aşteptând să aterizeze premierul pitic de la Bucureşti. Pardon, de la Galaţi, nu de la Bucureşti, căci nu ştiu dacă v-am zis, dar Emil Boc a poposit mai întâi la Galaţi, înainte de a veni la Brăila. La Galaţi a fost şi Elena Udrea, unde am înţeles că ar fi anunţat finanţarea a trei proiecte babane de la ministerul pe care ea îl conduce. Aşadar, şmecherii de la PDL-central se duc la Galaţi, ba le mai şi pasează nişte zeci de miliarde de lei vechi de la bugetul de stat, iar la Brăila nici măcar un salut nu vin să dea, darămite să mai spună de un proiect, ceva.

Dar, vorba lui SO Vântu, "să trecem..." şi să revenim la Constantin Dumitriu. Faptul că el a anunţat public încă de acum 2 luni că îl susţine pe Vasile Blaga în competiţia pentru desemnarea alegerile din sânul nesiliconat al PDL, iacătă, l-a costat pe Dumitriu. La vremea respectivă, recunosc că am salutat chiar aici, în Scormonitoru, alegerea făcută de Dumitriu, dar, în acelaşi timp, am precizat că este o opţiune extrem de riscantă. Şi asta pentru că, se ştie, ăştia din gaşca lui Boc, Udrea, Falcă & co. sunt extrem de răzbunători, nu uită nici peste 100 de ani că tu ai avut tupeul să îţi aranjezi căciula în timp ce ei treceau prin faţa ta. E clar că puterea le-a luat minţile lu' alde Boc, Udrea şi ceilalţi, dar lasă că nici cu cei din gaşca lui Blaga nu mi-e ruşine.

De ce am zis în titlu că Boc a făcut mişto de Dumitriu? Pentru că Boc a promis că vine la Brăila şi nu a mai venit. Boc putea foarte bine să spună că nu vine, că are treabă la guvern, că o să apară cu altă ocazie, bla-bla. Dar nu, el a ţinut să îl pună într-o postură jenantă pe Dumitriu, iar ca tacâmul să fie complet, Boc l-a trimis în locul lui, la Brăila, pe enervantul ăla de Ioan Oltean de la Bistriţa, mare vicepreşedinte pe ţară în cadrul PDL.

Şi staţi să vedeţi ce-i va face Boc lui Dumitriu dacă va câştiga alegerile contra lui Blaga, căci doar v-am zis cât de răzbunător este piticul!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro